Els blau turquesa descarreguen castells de set i de gamma alta de sis a la Cogullada

No Comment
Pilar de 5 dels Castellers de Terrassa. Foto: CDTrs Pilar de 5 dels Castellers de Terrassa. Foto: CDTrs

El passat diumenge, 12 de juliol, la colla blau turquesa va culminar un cap de setmana intens de treballs de millora al local amb l’actuació castellera a la festa major del barri de la Cogullada de Terrassa.

Els Castellers de Terrassa van descarregar castells de set i de la gamma alta de sis al barri de la Cogullada. Amb un bon nombre de castellers i aficionats que s’apropaven, les pinyes es van mostrar sòlides i ben treballades en totes les construccions que es van veure. Actuant sense altre colla a plaça els Castellers van descarregar quatre castells i un pilar, 3 de 7, 4 de 7, 2 de 6, 3 de 6 aixecat per sota i pilar de cinc.

A més ha estat un cap de setmana de treballs intensos al local de la colla. Dissabte al matí, és van iniciar els treballs del mural casteller a la façana de l’entitat, al Passatge Emili Miró de Terrassa, més de 200 metres quadrats dedicats als símbols de Terrassa i dels Castellers. Al mateix temps, a l’interior del local, castellers vestits de pintors, col·locadors de pladur i d’altres oficis engalanaven parets, baranes i columnes.
L’última sortida abans de vacances serà el 26 de juliol, a les dotze del migdia a la festa major de Salt, juntament amb Marrecs de Salt i les colles convidades Xicots de Vilafranca, Xerrics d’Olot i Castellers de Terrassa; i, al vespre, actuant sense altres colles, a la Fira del Segar i el Batre de Llagostera.

Resum de l’actuació:
Castellers de Terrassa
3de7, 4de7, 2de6, 3de6s, p5

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari