Els Castellers comencen temporada a Esparreguera amb un 5d7 i preparant el torneig de futbol casteller

No Comment
El 5d7 descarregat dels Castellers de Terrassa. Foto: Castellers de Terrassa El 5d7 descarregat dels Castellers de Terrassa. Foto: Castellers de Terrassa

El passat diumenge 8 de febrer, els Castellers de Terrassa van actuar a Esparreguera juntament amb la colla local en l’actuació de la Festa Major de Santa Eulàlia. Descarregant el 5 de 7 juntament amb el 3 i el 4 de set han aconseguit millorar l’actuació que van fer l’any passat.

L’actuació castellera començava a la una de la tarda amb un ambient fred i força vent que per sort per l’exhibició, ha anat a caient en intensitat durant l’actuació. Dos pilars de quatre de cada colla a la sortida d’oficihan servit per donar la sortida a l’actuació.

En primera ronda, els Castellers d’Esparreguera han descarregat el 3 de 7 i els de Terrassa el 5 de 7, un dels més matiners dels últims anys.

En segona ronda la colla local ha descarregat el 5 de 7 després de desmuntar un primer intent i Castellers de Terrassa ha descarregat el 4 de 7 també amb un intent desmuntat. En la tercera i última ronda, 4 de 7 descarregat també havent desmuntat un intent per part de Castellers d’Esparreguera i 3 de 7 descarregat de la colla blau turquesa.

Per cloure l’actuació les dues colles han realitzat els pilars de comiat simultàniament, amb 2 pilars de 4 de Castellers d’Esparreguera i vano de 5 Terrassa respectivament.

La propera actuació de la colla egarenca serà 15 de març a Barcelona en la diada d’inici de temporada dels Castellers de Barcelona.

Resum de l’actuació:

  • Castellers d’Esparreguera: 2 p4, 3de7, id5de7, 5de7, id4de7, 4de7, 2 p4
  • Castellers de Terrassa: 2 p4, 5de7, id4de7, 4de7, 3de7, vano de 5

XIVè Torneig de futbol Casteller

Sorteig de fases de grups pel torneig de futbol casteller. Foto: CdT Sorteig de fases de grups pel torneig de futbol casteller. Foto: CdT

Per una altra banda, dissabte a la tarda, a la Sala Emili Miró, del local Social de Castellers de Terrassa, es va procedir a la presentació i sorteig de la fase de grups del XIV Torneig Casteller, que es farà a Terrassa els dies 28 de febrer i 1 de Març.

El Recinte Firal, serà el centre neuràlgic del torneig. Hi haurà quatre seus més, CEIP França, CEIP Abat Marcet, IES Montserrat Roig i IES Terrassa, on es disputaran els partits i el tercer i quart lloc i la final, es disputaran al pavelló de l’SFERIC.

La rebuda de les colles, serà dissabte 28 de febrer a les 9 del matí, i els partits començaran a les 10. Hi haurà partits fins les 19h. i desprès hi haurà el sopar al Recinte Firal, i s’anirà fins la Rassa on a la Sala Factoria hi haurà concert i musica per als participants del torneig.

Diumenge dia 1, desprès d’esmorzar, continuarà la segona part del torneig, i un cop acabades les semifinals que es jugaran a l’IES Montserrat Roig, un servei llançadora d’autobusos portarà a tots els participants al pavelló de l’SFERIC on es jugarà el partit pel tercer i quart lloc i la final. Desprès es tornarà la recinte firal on es dinarà i es farà l’entrega de premis i la cloenda.

En cas de pluja, tota la competició es farà a l’interior del recinte firal, amb unes normes i horaris especials per a la ocasió.

Per acabar l’acte, es va procedir a fer el sorteig de grups i la seva distribució a les pistes.

Podeu trobar tota la informació a la pagina web http://www.torneigcasteller.cat/

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari