Els Castellers de Terrassa agermanen falles i castells a Pont de Suert

No Comment
El 3d7 dels Castellers a Pont de Suert. Foto: CdT

Els Castellers de Terrassa van viatjar aquest cap de setmana cap al Pont de Suert per celebrar Sant Joan. Per als blauturquesa és una sortida marcada al calendari, no tant pel nivell tècnic, sinó pel simbolisme i la màgia que es desprèn durant la celebració del Sant Joan. El diumenge a la tarda els Castellers de Terrassa van fer una cercavila pel poble.

Al llarg del recorregut, la colla egarenca va aixecar dos pilars de quatre davant l’Església Vella del Pont de Suert i un cop acabada la cercavila van realitzar una actuació castellera on van completar dos pilars de quatre, el tres de set, la torre de sis, el quatre de sis i dos pilars de quatre.

Després d’un sopar de germanor, alguns castellers van acompanyar els fallaires en la baixada de falles, els altres membres de la colla van rebre les falles amb dos pilars de quatre. D’aquesta manera els egarencs agermanaven un any més dos patrimonis immaterials de la humanitat propis del país, castells i falles, en una estampa que representa a la perfecció la importància de Sant Joan.

El cap de setmana va servir a la colla castellera per fer descans i cohesió després d’un llarg primer tram de temporada.

Amb les piles ben carregades, els Castellers de Terrassa encaren la setmana de la Festa Major de Terrassa amb tres assajos especials el dimarts, el dimecres i el dijous que acabaran amb la gran actuació del primer tram de temporada de la colla egarenca.

Related Articles

Deixa un comentari