Els Castellers de Terrassa celebren la seva Diada del Local

No Comment
Un 4d7 al local dels Castellers de Terrassa. Foto: CdT

El passat dissabte 13 de maig, els Castellers de Terrassa van celebrar la Diada del Local, actuació amb la qual pretenen donar valor a la seva seu social adquirida per l’entitat l’any 1993. El punt àlgid de la jornada va ser l’actuació castellera que va comptar amb la participació dels Capgrossos de Mataró i els Xiquets del Serrallo.

Els blau turquesa es van reunir de bon matí a la seva seu social, situada al carrer Pasteur, per a engegar màquines amb un torneig de futbolí i un esmorzar que va comptar amb un bon nombre de participació. A les 17h de la tarda, els blau turquesa van ser convocats al local de l’entitat per anar en cercavila fins al Parc de Sant Jordi on s’havia de dur a terme l’actuació castellera a les 18h. Just al iniciar el cercavila però la pluja va fer acte de presència i va forçar el trasllat de la Diada a l’interior del seu local.

Tot i el canvi d’ubicació, l’actuació va ser àgil gràcies a la col·laboració de les colles participants. Els Castellers de Terrassa van iniciar la seva actuació amb un ferm quatre de set, que va anar seguit d’un quatre de sis amb el pilar. En tercera ronda i després d’un primer intent desmuntat els d’Edu Portella van descarregar un tres de set. Per a concloure l’actuació els blau turquesa van dur a terme un pilar de cinc i tres pilars de quatre.

Els Xiquets del Serrallo per la seva part van dur a terme una bona actuació de castells de sis, amb el tres de sis, el quatre de sis, el quatre de sis amb el pilar i dos pilars de quatre. Els Capgrossos de Mataró van fer l’actuació més completa de la jornada descarregant un quatre de vuit, un dos de set, un cinc de set i un pilar de cinc.

Un cop finalitzada l’actuació castellera, els Castellers de Terrassa van poder gaudir d’un sopar abans que comencessin els concerts programats amb motiu de la celebració que va comptar amb la participació del grup de versions Satisfires i del grup de rap local Hereus del Beat.

Bicicletada fins Sant Adrià

Tot i la intensitat de la jornada de dissabte, l’endemà un grup de blau turqueses van anar en bicicleta des del local de l’entitat fins a la platja de Sant Adrià del Besòs. L’activitat de caire socioesportiu emmarcada dins dels actes de la Diada del Local té la finalitat d’enfortir els lligams entre diferents membres de la colla blau turquesa a la vegada que es potencia l’esport com a hàbit saludable.

Diumenge 21 Festa Major de Ca n’Aurell

La propera actuació dels Castellers serà el diumenge 21 de maig a la Plaça del Progrés amb motiu de la Festa Major del barri de Ca n’Aurell. Els blau turquesa, que actuaran acompanyats dels Tirallongues de Manresa i dels Castellers d’Esplugues, intensificaran el treball dels assajos d’aquesta setmana per poder dur a plaça noves construccions que comencen a tenir bones mides a l’assaig.

Related Articles

Deixa un comentari