Els Castellers de Terrassa descarreguen el dos de set a Lleida

No Comment

La Diada que s’havia de celebrar el pròxim dissabte a Reus s’ha suspès per afegir-se a la manifestació unitària donada la situació política que viu el país.


El dissabte passat 19 d’octubre, els Castellers de Terrassa van actuar a la Diada dels Castellers de Lleida. La setmana dels blau turquesa, marcada també per la sentència del dilluns 14 d’octubre sobre els presos polítics, va ser inusual en canviar l’assaig de divendres pel dijous i sumar-se així a la vaga general del passat 18 d’octubre.

Tot i les diverses mobilitzacions que hi ha al país, els Castellers de Lleida van decidir continuar endavant amb la celebració de la seva Diada, tenint en compte que els Al·lots de Llevant (Manacor) ja tenien els bitllets comprats per a acudir a l’actuació. 

La Diada va començar puntualment a la Plaça de la Paeria de la capital del Segrià amb pilars d’inici per part de totes les colles. Els Castellers de Terrassa van obrir ronda amb un tres de set de bona factura per a continuar amb el dos de set el quatre de set i un pilar de cinc que als assajos ja demana un pis més. Els Castellers de Lleida van descarregar el cinc de set, el dos de set, el quatre de set amb el pilar i dos pilars de cinc. Per la seva banda els Al·lots de Llevant van descarregar el tres de set amb el pilar, el tres de set, el quatre de set i un pilar de cinc.

Resum actuació:

Castellers de Terrassa: 3de7, 2de7, 4de7,p5
Castellers de Lleida: 4de7a, 2de7, 5de7,2p5
Al·lots de Llevant: 3de7, 3de7a, 4de7,p5

Suspesa la Diada dels Xiquets de Reus de dissabte 26 d’octubre

Aquest dissabte dia 26 a la tarda, havia de tenir lloc a la plaça del Mercadal la Diada dels Xiquets de Reus, cita marcada en vermell en el calendari dels blau turquesa on han realitzat grans actuacions els últims anys.

Degut a la situació política i social que viu el país i amb la convocatòria de manifestació multitudinària per dissabte a la tarda, les quatre colles participants a la Diada han acordat suspendre l’actuació castellera i poder-se sumar així als actes convocats.

Related Articles

Deixa un comentari