Els Castellers de Terrassa descarreguen el tres de vuit al barri del Congrés, Barcelona

No Comment
El 3d8 de CdT al barri Congrés. Foto: CdT

Els Castellers de Terrassa van actuar el passat diumenge a la Festa Major del barri del Congrés de Barcelona. Els blauturquesa acompanyats de la Colla Jove de Barcelona i els Minyons de Terrassa van realitzar una bona actuació descarregant el tercer tres de vuit de l’any.

Després de dos pilars de 4 d’inici, els del carrer Pasteur van obrir ronda amb el dos de set. El castell plenament dominat enguany pels blauturquesa no va mostrar cap dificultat per descarregar-se. En segona ronda els de Josep Francesc Cortès encaraven el gran objectiu de la jornada, descarregar el tercer tres de vuit de la temporada. Després d’un primer intent desmuntat que no tenia les millors mides, els Castellers van aixecar un tres de vuit que tot i realitzar-se amb canvis respecte a l’últim descarregat a la diada en record d’Emili Miró, no va oferir problemes per a la seva descarregada. Amb el castell de vuit descarregat, el primer fet fora de Terrassa enguany, els blauturquesa van arrodonir l’actuació amb un lleuger cinc de set i un pilar de cinc que convida a somiar amb un pis més.

L’actuació tot i comptar amb un intent desmuntat i un peu desmuntat, es va fer àgil i amb bona col·laboració entre les colles.

Resum actuació:
Jove de Barcelona: 5de7, 7de7, 4de7a, 2p5
Castellers de Terrassa: 2de7, (id)3de8, 3de8, 5de7, p5
Minyons de Terrassa: 2de8f, 3de9f, 5de8, Pde6, 2p5 i 2p4

Dissabte a la Diada de tardor de Castelldefels

Els Castellers de Terrassa també van actuar el dissabte en motiu de la Diada de tardor dels Castellers de Castelldefels acompanyats de la colla local, els Castellers de Sitges, els Castellers de Badalona i els Castellers de Cerdanyola. Els blauturquesa van descarregar el tres de set, el quatre de set, el dos de sis i el pilar de cinc.

Resum actuació:
Castellers de Badalona: 3de7, 3de6a, (id)4de6, 4de6, p5
Castellers de Castelldefels: (id)5de7, (id)7de7, 4de7a, (id)5de7, p5
Colla Jove de Castellers de Sitges: 3de7a, 4de7a, 4de7, p5
Castellers de Cerdanyola: 3de6, 3de6a, 4de6, 2p4
Castellers de Terrassa: 3de7, 4de7, 2de6, p5

Related Articles

Deixa un comentari