Els Castellers de Terrassa descarreguen la torre de set a la Trobada de colles del Vallès Occidental

No Comment
El 5 de 7 dels Castellers de Terrassa a la trobada de colles. Foto CdT

El passat dissabte, els Castellers de Terrassa van ser presents a la trobada de colles castelleres del Vallès Occidental que es va celebrar a Montcada i Reixac. La cita que agafa el relleu de les trobades de colles del Vallès que es van celebrar als anys 90 sorgeix amb els mateixos objectius que els de llavors. Oferir una actuació de nivell a diferents poblacions del Vallès i teixir vincles entre les colles de la comarca. Els Castellers de Terrassa que van ser la colla més veterana de les que van participar a la cita van actuar amb els Castellers de Montcada, els Castellers de Cerdanyola, els Castellers de Rubí i els Castellers de Castellar.

Els blau turquesa, després de descarregar dos pilars de quatre van obrir la seva actuació amb el cinc de set amb estrena de dossos inclosa. El castell que va mantenir bé les mides durant tota la seva execució. En segona ronda els del carrer Pasteur van plantar la quarta torre de set de la temporada a la que li han pres bé les mides. La torre es va carregar a bon ritme, destacant la bona feina feta amb la canalla al local d’assaig dels blau turquesa. Per a finalitzar la seva actuació els Castellers de Terrassa van descarregar un ferm quatre de set i un vano de cinc.

Els Castellers de Montcada i els Castellers de Castellar van descarregar els mateixos castells: el quatre de sis, el quatre de sis amb el pilar i el tres de sis amb el pilar. Els Castellers de Rubí per la seva banda van fer un intent desmuntat de tres de sis i un intent desmuntat de dos de sis. Els castellers de Cerdanyola van signar una bona actuació descarregant el dos de sis, el tres de sis i el pilar de cinc.

Resum actuació:

Castellers de Terrassa: 2p4 5d7 2d7 4d7 vd5

Castellers de Montcada i Reixac: p4 4d6 4d6a 3d6a 2p4

Castellers de Castellar: 2p4 4d6a 4d6 3d6a 2p4

Castellers de Rubí: p4 id3d6 id2d6 p3

Castellers de Cerdanyola: p4 2d6 3d6 p5

Pilars a la Diada dels Diables de Sant Pere Nord

Abans de desplaçar-se fins a Montcada, els blau turquesa van participar de la Diada dels Diables de Sant Pere Nord, realitzant dos pilars de quatre, fent palès així la bona sintonía que té la colla amb diferents grups de cultura popular de la ciutat amb els que hi participa en diferents actes més enllà del cercavila de Festa Major.

Amb l’actuació del passat dissabte, els Castellers de Terrassa enceten el tram final de la primera part de la temporada amb la mirada fixa a la Festa Major de Terrassa. Per a arribar-hi amb els millors castells possibles els de Josep Francesc Cortès estan realitzant una crida massiva als assajos i a les actuacions de les properes setmanes on esperen fer pases endavant i rubricar així un gran inici de temporada.

Related Articles

Deixa un comentari