Els Castellers de Terrassa porten castells bàsics de 7 a Esparreguera

No Comment
3 de 7 dels Castellers de Terrassa, a Esparreguera. Foto: CdT

Un cap de setmana intens va marcar l’agenda dels Castellers de Terrassa. Després de dissabte 15 de febrer, amb una calçotada popular i tallers per a preparar la disfressa de la rua de Carnestoltes, els blauturquesa van actuar diumenge al matí a Esparreguera, amb motiu de la festivitat de Santa Eulàlia.

La jornada va començar ben d’hora pels Castellers. Un grup d’unes 15 persones, com ja és habitual des de fa uns quants anys en aquesta cita, van anar caminant des de la ciutat fins a Esparreguera.

El cansament no va fer patir el primer castell de la diada, un 3 de 7 que va mantenir bones mides tot i la llarga durada. En segona ronda, els terrassencs van optar per estrenar el primer 4 de 7 de la temporada, marcat per moltes cares noves a diverses posicions. El castell va comptar amb dues dones al pis de baixos. Baixes d’última hora van haver de fer baixar pretensions als de Josep Francesc Cortès, i en última ronda van encarar el 2 de 6, que segueixen treballant per pujar un pis més en les pròximes actuacions. A la ronda de pilars, els turquesa van descarregar un ben defensat pilar de 5.

Al seu costat van actuar els seus fillols i amfitrions de la plaça, els Castellers d’Esparreguera, els quals van completar una actuació realment notable. Van obrir plaça amb un lent però tranquil 3 de 7. En segona ronda va arribar el plat fort, i van encarar amb ganes el 4 de 7p que, gràcies al treball en la descarregada després de la desfiguració del castell van aconseguir assolir. El 4 de 7 en tercera ronda i 2 pilars de 4, un d’ells aixecat per sota, van culminar l’actuació de la colla bordeus.

Els terrassencs seguiran treballant per assolir les construccions de 7 i mig ben aviat i que esperen portar a les pròximes actuacions del mes de març. Mentrestant, seguiran assajant els dimarts i els divendres al seu local social.

Resum de l’actuació:

Castellers de Terrassa: 2p4 / 3d7 / 4d7/ 2d6 / p5
Castellers d’Esparreguera: 2p4 / 3d7 / 4d7p / 4d7 / p4 p4ps

Related Articles

Deixa un comentari