Els Castellers de Terrassa porten el dos de set a Manresa

No Comment
Pilars per la llibertat dels presos polítics davant la presó de Lledoners. Foto: CdTrs

 

El passat diumenge 26 d’agost els Castellers de Terrassa varen iniciar el segon tram de la seva temporada castellera a la Festa Major de Manresa acompanyats dels Bordegassos de Vilanova i els Tirallongues de Manresa.

Abans d’actuar els de la camisa blauturquesa es van desplaçar fins al centre penitenciari de Lledoners on van aixecar dos pilars de 4 juntament amb els Bordegassos de Vilanova per a reclamar la llibertat dels presos i preses polítics.

Impecable 2d7 descarregat pels Castellers. Foto: CdTrs

Un cop a Manresa els Castellers de Terrassa, després de descarregar dos pilars de 4 d’inici, van obrir la seva ronda de castells amb un còmode cinc de set que presentava estrenes a canalla. El castell dominat en tot moment no va requerir de cap esforç extra pels del carrer Pasteur. En segona ronda van atacar el dos de set, el castell va pujar ferm i es va descarregar amb gran ofici, demostrant així la confiança que la colla té amb el dos i la bona feina realitzada als assajos. Per tancar les rondes de castells, els egarencs van descarregar un quatre de set que va servir per donar rodatge en diferents posicions. Per concloure l’actuació els blauturquesa van descarregar un pilar de 5.

El locals, per la seva banda, van realitzar una molt bona actuació descarregant després dels tres pilars de quatre d’inici, el quatre de vuit, el dos de set i el set de set. A la ronda de pilars els Tirallongues de Manresa van realitzar tres pilars de cinc simultanis, malauradament un va quedar en carregat.

Els Bordegassos de Vilanova van signar després dels dos pilars de quatre d’inici, el quatre de set, el tres de set després d’un intent desmuntat de cinc de set i el quatre de set amb el pilar. Van tancar la seva actuació amb un pilar de cinc.

Un cop acabada l’actuació tant els Castellers de Terrassa com els Tirallongues de Manresa varen realitzar dues bones proves de dos de vuit amb folre, un castell que figura en l’horitzó d’ambdues colles. Les dues proves van presentar bones sensacions arribant a col·locar el pis de quints al castell.

La propera actuació dels Castellers de Terrassa serà el dissabte 1 de setembre on actuaran a la la Festa Major de Sant Quirze amb els Castellers de Sabadell i els Castellers de Sant Cugat.

Resum actuació:
Tirallongues de Manresa: 3p4 4d8 2d7 7d7 2p5+p5c
Bordegassos de Vilanova: 2p4 4d7 id5d7 3d7 4d7p p5
Castellers de Terrassa: 2p4 5d7 2d7 4d7 p5

Related Articles

Deixa un comentari