Els Castellers de Terrassa reediten l’èxit de la Jornada Solidària

No Comment
Torre de 6 dels Castellers a la jornada solidària. Foto PV

El passat diumenge 4 de Març, els Castellers de Terrassa van organitzar la II Jornada Solidària en conjunt amb organitzacions socials de la ciutat que treballen amb persones amb diversitat funcional. L’objectiu primordial del dia era donar a conèixer la tasca que fan aquestes entitats i poder recaptar fons per a que puguin seguir duent a terme aquesta feina.

Entre la gran varietat d’activitats, hi va haver una actuació castellera on van prendre part la colla local i els Castellers de la Il·lusió, una colla castellera nascuda a Valls amb voluntat d’incloure les persones amb diversitat funcional en el món casteller. L’actuació per part dels Castellers de Terrassa va començar amb dos pilars de quatre, avantsala del tres de set en primera ronda, que presentava diferents estrenes a nivell de baixos i canvis al tronc. Tot i estar lleugerament obert entre rengla i plena, el castell no va requerir massa esforç.

La segona ronda es va saldar amb un quatre de set on també hi havia canvis a pinya i tronc, i va requerir treball per poder-se descarregar, però la bona feina feta als assajos van permetre una execució sense perill. Les tres rondes dels blau turquesa van tancar-se amb un dos de sis on van aprofitar per estrenar un pom de dalt nou cara un futur dos de set. Van tancar l’actuació amb un pilar de 5.

Per la seva banda, els Castellers de la Il·lusió van obrir la seva participació amb un pilar de quatre i un dos de quatre. En segona ronda van descarregar el tres de cinc i van tancar les tres rondes amb un pilar de tres. En la ronda de pilars van descarregar un solvent pilar de quatre.

Al final de l’actuació, les dues colles i les diferents entitats van fer una activitat conjunta, preparada durant les setmanes prèvies en diversos tallers al local social de la colla egarenca, alçant un pilar de tres conjunt.

Tot i que la pluja va forçar un final anterior al previst, tota la jornada va estar marcada per un profund caràcter social mostrant la sòlida creença dels Castellers de Terrassa en la col·laboració amb tot el teixit social de la capital vallesana. La colla fa una bona valoració de la segona Jornada Solidària i posen l’ull en el següent compromís del calendari, la Diada d’inici de temporada dels Castellers de Badalona el pròxim 25 de Març.

Resum de l’actuació

Castellers de Terrassa: 2p4, 3d7, 4d7, 2d6, p5, p3 (conjunt)

Castellers de la Il·lusió: p4, 2d4, 3d5, p3, p4, p3 (conjunt)

Related Articles

Deixa un comentari