Els Castellers de Terrassa roden els castells de set a una setmana d’Avi Emili

No Comment

A una setmana d’una de les cites més importants del segon tram de la temporada, els Castellers de Terrassa han actuat a la Festa Major de Viladecans. Els blau turquesa han realitzat una bona actuació amb tres castells de set a la plaça de la Vila acompanyats dels Castellers de Viladecans.

Després de dos pilars de quatre d’inici, els Castellers han descarregat un fer cinc de set a primera ronda. El castell ha pujat ferm i no els hi ha donat gaires complicacions per a descarregar-se amb solvència. En segona ronda ha arribat el plat fort dels blau turquesa que han descarregat un quasi impecable dos de set, que s’ha mostrat immòbil durant quasi tota la seva execució. Per a tancar la seva actuació els del carrer Pasteur han descarregat un tres de set i un pilar de cinc. Els Castellers de Terrassa han pogut aprofitar aquesta actuació per a rodar peces tot estrenant uns dosos i un segon entre altres posicions.

Per la seva banda els Castellers de Viladecans han descarregat el quatre de sis amb el pilar, el tres de sis amb el pilar, el quatre de sis i dos pilars de quatre.

Resum actuació:

Castellers de Viladecans: pd4,4d6a,3d6a,4d6,2pd4
Castellers de Terrassa: 2pd4,5d7,2d7,3d7,pd5

Setmana intensa dels Castellers de Terrassa

La setmana vinent, els Castellers de Terrassa tenen feina per endavant, ja que el cap de setmana celebraran a Terrassa la XXV Diada en record d’Emili Miró i el dimecres també seran presents a Sant Adrià del Besòs i a Barcelona en motiu de la Diada de Catalunya.

Related Articles

Deixa un comentari