Els Castellers de Terrassa tornen a fer tres castells de 7

No Comment
4d7 Castellers de Terrassa

Els blauturquesa descarreguen un defensat 4d7p a la Festa Major de Ca n’Aurell

Aquest diumenge els Castellers de Terrassa actuaven de colla local a la Festa Major de Ca n’Aurell, acompanyats de Castellers d’Esplugues i Tirallongues de Manresa. La Diada ha tingut un bon ritme i només ha tingut un petit ensurt al final.

A primera ronda els Castellers de Terrassa han descarregat un solvent 4 de 7, que ha servit per rodar posicions i recanvis i preparar el següent castell. Seguidament han assaltat un 4 de 7 amb el pilar al mig. Després d’un primer intent desmuntat que han baixat per uns desajustos a baix quan s’estaven col·locant dossos, han descarregat el 4 de 7 amb el pilar, que s’ha desquadrat a la sortida, i els pilaners han sabut defensar amb experiència. Per tancar les rondes de castells, han descarregat un 3 de 7 que, tot i que ha pujat estrany de mides, no ha perillat en cap moment. L’actuació dels del carrer Pasteur ha acabat amb un sòlid pilar de 5 i 2 pilars de 4.

Castellers d’Esplugues ha demostrat la solvència amb els castells bàsics de 7, descarregant el 4 de 7 de sortida, un 4 de 7 amb el pilar que s’ha obert a l’alçada de segons (tot just el segon que descarregaven), i el 7è 3 de 7 de l’any. Els del Baix Llobregat han tancat l’actuació amb un treballat pilar de 5.

Tirallongues de Manresa ha assistit a Terrassa amb ganes de seguir rodant els castells bàsics de 7. A primera ronda ha descarregat el 3 de 7, i a segona el 4 de 7. Per tancar els castells han portat a plaça el segon 3 de 6 per sota de l’any, que ha pujat ferm i que ha acabat amb crits que en demanaven un pis més. El pilar de 5 de cloenda ha pujat tremoladís i al fer la sortida després de la descarregada s’ha trencat, sense necessitar intervenció mèdica.

Els del carrer Pasteur no tindran actuació la setmana que ve, i encararan els propers assajos a l’actuació del diumenge 4 a Catllà (Catalunya Nord) i el cap de setmana del 10 i 11 de juny (Hospitalet i Esplugues, respectivament).

Resum de l’actuació

Castellers de Terrassa: 2p4, 4d7, id4d7p, 4d7p, 3d7, p5, 3p4

Castellers d’Esplugues: 2p4, 4d7, 4d7p, 3d7, p5, 2p4

Tirallongues de Manresa: p4, 3d7, 4d7, 3d6s, p5c, p4

Deixa un comentari