Els Castellers porten construccions de 7 a l’empresa Hewlett Packard

No Comment
El tres de set (3d7) dels Castellers al jardí de l'empresa HP, a Sant Cugat. Foto: CdTRS El tres de set (3d7) dels Castellers al jardí de l’empresa HP, a Sant Cugat. Foto: Castellers

El passat dissabte dia 7 de març, els Castellers de Terrassa van aixecar castells a les instal·lacions de l’empresa HP a Sant Cugat del Vallès. El motiu de l’acte organitzat per l’empresa nord-americana va ser la primera edició del concurs de programació HP CodeWars a Europa, on 300 alumnes catalans van haver d’enfrontar-se a un seguit de reptes de programació.

La col·laboració de la colla blau turquesa amb l’acte va consistir en bastir un pilar de 4 aixecat per sota, seguit d’un 3 de 7, un 4 de 6 amb l’agulla i dos pilars de 4 van cloure l’actuació, on els estudiants participants van tenir l’oportunitat de col·laborar, ajudant en diverses posicions de la pinya.

El proper cap de setmana, la colla egarenca col·laborarà amb un acte organitzat per Bombers de Terrassa a la Plaça Vella el dissabte 14 de març. L’endemà actuació doble, al migdia al barri del Clot de Barcelona a la diada d’inici de temporada dels Castellers de Barcelona juntament amb els Sagals d’Osona, i a la tarda a Ullastrell en motiu de la Fira de Serralavella.

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari