«Els contes d’en Neret» tornen a Terrassa!

No Comment
Foto: Cedida Foto: Cedida

El proper dissabte, 17 de gener (18:30h, Bauhouse) tornen a Terrassa els Contes d’en Neret, un espectacle pensat per a infants a partir de 3 anys que combina teatre infantil amb il.lustracions en directe a càrrec de l’actor Pau Gómez i la il·lustradora i dissenyadora Marion Alberich, ambdós egarencs i membres de la companyia artística L’Embarral.

Els Contes d’en Neret és un espectacle que, a través d’il·lustracions realitzades en directe i narració teatral, ens descobreix una sèrie d’històries i éssers de la mitologia catalana així com contes populars. Això fa que s’obri tot un món d’imaginació que fascinarà als més petits.

Marion Alberich es converteix en la Mariona, una nena que s’avorreix a casa seva i es posa a dibuixar. La sorpresa és enorme quan descobreix que tot allò que dibuixa es fa realitat. Aleshores, farà aparèixer en Neret, encarnat per Pau Gómez, un personatge de carn i ossos que surt d’un dels dibuixos però que està molt preocupat perquè vol tornar a casa seva. A fi de poder-hi tornar ens explicarà històries del lloc d’on ve i les coses fantàstiques que hi passen.

L’Embarral és una companyia artística creada a Terrassa el 2014 pel Pau Gómez i la Marion Alberich amb l’objectiu de ser un espai d’investigació i creació artística. Produeix espectacles propis, ofereix tallers de formació i espais de producció, organitza i gestiona esdeveniments culturals, entre d’altres activitats.

L’espectacle serà gratuït amb taquilla inversa, format en el que l’espectador és qui decideix el preu més just de l’entrada, després d’haver gaudit de l’espectacle. Es tracta d’un exercici de responsabilitat i maduresa per part de l’espectador tot ajudant als artistes a tirar endavant la seva carrera.

Si voleu veure més fotos de l’espectacle premeu aquí. Mentrestant, us deixem un vídeo:

Related Articles

Deixa un comentari