Els Minyons bategen la plaça Comas de Les Corts com a plaça “gamma extra”

No Comment

600 minyons a Girona 2014El diumenge 12 d’octubre, Minyons de Terrassa van anar a Barcelona a celebrar el que tocava en una data important com aquesta. Consolidar la seva marxa serena, quasi freda, però decidida i determinada, autodeterminada caldria dir, per arribar a fer d’aquesta temporada 2014 una d’aquelles, poques, que passen a formar part dels annals.

Així és. Camí de Girona, previ pas per la plaça Bonet i Muixí, de Sants, el proper diumenge, la colla egarenca descarregà el diumenge passat un 3d9f, un 4d9f i un 9d8, a més de tres pilars de 5. Al costat i fent força amb les colles de Barcelona, que no para créixer en aquesta temporada també, i els Sagals d’Osona. El 9d8, considerat de gamma extra, tot i el debat persistent dintre el món casteller entorn a l’encert o no de col·locar aquesta construcció dintre del grup de les més grans, ha estat el primer castell d’aquesta dimensió que ha vist la plaça Comas del barri barceloní.

Amb aquest resultat, els malves, encarrilen amb molt d’entusiasme i agafant molta més empenta la recta final de la campanya d’enguany, que té com a moments àlgids Girona i la pròpia ciutat de Terrassa, on el cap de setmana del 15 i 16 de novembre celebraran la seva gran diada i la fi dels curs. Tot i ser poc temps, encara molta feina i els majors castells pel davant.

A seguir, dates i compromisos inel·ludibles:

La Colla organitza el primer “TERRASSENC DE FERRO”

Proves de “força, equilibri, valor, seny”

El proper dissabte 18 d’octubre, la Colla Castellera Minyons de Terrassa, organitza una jornada d’activitats a la Plaça Vella en motiu d’un assaig al carrer preparant els castells d’aquest final de temporada.

Al llarg d’aquesta jornada hi haurà moltes activitats a la Plaça vella durant tot el dia: l’assaig, a les 6 de la tarda, concerts, exposicions, tallers, espai infantil? però una de les més destacades serà el campionat “El Terrassenc de Ferro”, que porta com a subtítol el lema casteller “Força, equilibri, valor i seny”.

La competició començarà a les 4 de la tarda amb les proves eliminatòries que acabaran a les 6 de la tarda. De 6 a 8 hi haurà l’assaig de Castells al carrer, i a les 8 es celebrarà les finals del “Terrassenc de Ferro”.

La prova tindrà un màxim de 35 participants, està obert a tothom a partir dels 16 anys, i tindrà premis en categoria femenina i masculina. Els premis seran lots de productes i sopars de comerços i restaurants locals.

Les proves del terrassenc de ferro, busquen l’home i la dona més forts de la ciutat, però no sols això sinó amb més habilitat i enginy per aconseguir superar els reptes que es plantejaran, que ja us podem assegurar que seran proves molt espectaculars que ompliran la Plaça Vella.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer de dilluns a divendres de 5 a 9 de la tarda a la Secretaria de Minyons (Carrer del Teatre, núm 4) o al correu minyons@minyons.cat. Tots els participants tindran una samarreta de record. Els participants han de ser a la Plaça Vella un quart d’hora abans de començar el campionat.

La Colla Castellera Minyons de Terrassa convida a la ciutat a participar en aquest esdeveniment.

18/10/2014

Amb tu, tot! Assaig al carrer del 3d10fm

Activitats a la Plaça Vella

Programa

10:30h Inauguració de l’Espai Infantil, tallers, paradetes i exposició

11h. Demostració d’slakline, breakdance, parcour i grafitis castellers (amb la col·laboració de l’Espai Jove de la Casa Bauman)

12h. Simultànies d’escacs

13h. Vermut musical amb les “Gralles Grillades” (Vermut 1 €)

16h. Torneig de Botifarra

16h. EL TERRASSENC DE FERRO (eliminatòries)

Competició de Força, Equilibri, Valor i Seny Més informació aquí

17:30h Xocolatada

18h. GRAN ASSAIG AL CARRER DE CASTELLS DE 10

20h Finals d’“El Terrassenc de Ferro”

21:30h Sopar popular al local dels Minyons (3 €) i Festa amb DJ Botifarra

Durant tot el dia

Espai infantil, Inflables, TALLER DE CASTELLS, jocs, paradetes i exposició “Minyons, 35 anys”.

Notes

  1. Les inscripcions al TERRASSENC DE FERRO, a les simultànies d’escacs i al torneig de botifarra SÓN GRATUÏTES i es poden fer a la secretaria de Minyons (Carrer del Teatre, 4-6) de 5 a 9 de la tarda, per correu a minyons@minyons.cat o allà mateix si queden places.
  2. El TERRASSENC DE FERRO té categoria individual homes, dones, Totes les categories tindran premis.
  3. A tothom qui faci pinya a l’assaig al carrer se l’hi donarà un tiquet per un refresc pel vespre al local de la colla (fins esgotar existències)

Amb tu, 600 terrassencs a Girona

Viu l’emoció dels castells! 

Vine a fer castells amb els Minyons de Terrassa!

(http://www.minyons.cat/detall_noticia.php?not=579_La-Colla-organitza-el-primer-)

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari