Els Minyons de Terrassa actuen en el Sant Jordi més trist

No Comment

Els malves completen el 3 de 8, el 2 de 8 amb folre, el 4 de 8 i el pilar de 6 en una diada que ha servit per homenatjar a en Carles Feiner.

Els Minyons de Terrassa han actuat el dia de Sant Jordi a la plaça Vella de Terrassa. Els de Terrassa han iniciat la actuació amb un pilar de 5 de dol per la mort del company, ex-cap de colla i expresident de la Colla, Carles Feiner motiu pel qual molts castellers dels Minyons duien crespons negres a la camisa.

Pilar de 6 descarregat. Foto Minyons Pilar de 6 descarregat. Foto Minyons

Seguidament han afrontat el tercer 3 de 8 de la temporada, en segona ronda han realitzat el primer 2 de 8 amb folre de la temporada i han tancat l’actuació amb el tercer 4 de 8 de la temporada. En ronda de pilars han descarregat el primer pilar de 6 de la temporada.

Els del carrer del Teatre han estat també presents al partit entre el Terrassa FC amb la UE Vilassar de Mar on s’ha realitzat un minut de silenci en record a en Carles Feiner abans que la colla realitzes un pilar al estadi Olímpic. Després d’aquest pilar el Terrassa FC ha entregat una placa reconeixent la temporada 2016 de la Colla.

botomalarrassa

La Colla obre un llibre de condolences a en Carles Feiner

Avui, diumenge, la Colla ha obert un llibre de condolences a en Carles Feiner a la parada que tenien al carrer Major. Aquest llibre estarà disponible des de demà dilluns a les 6 de la tarda fins divendres a les 12 de la nit (Horari: de 6 a 10 excepte divendres). La Colla convida a tots aquells que vulguin retre-li un darrer homenatge a escriure-hi.

El primer 2d8 descarregat de la temporada. Foto Minyons El primer 2d8 descarregat de la temporada. Foto Minyons

Related Articles

Deixa un comentari