Els Minyons de Terrassa es plantegen canviar de local

No Comment
Assemblea de Minyons de Terrassa, el diumenge 12 de setembre a la Sala Crespi. Foto: Minyons

La colla castellera es presenta al concurs per ocupar les naus de “Cal Reig”, al carrer Mare de Déu dels Àngels 21

També han aprovat posar a la venda el seu local per a poder fer front a aquest projecte

Els Minyons de Terrassa es presentaran al concurs, obert per l’Ajuntament de Terrassa, per a la cessió de les naus de “Cal Reig” al carrer Mare de Déu dels Àngels, 21.

Els malves han aprovat aquest projecte en una assemblea celebrada aquest diumenge 12 de setembre a la Sala Crespi per àmplia majoria dels socis.

Naus de Cal Reig, al carrer Mare de Déu dels Àngels. Foto: Minyons

Aquest concurs, que és per a la cessió de les naus per un temps de cinquanta anys, exigeix una important inversió econòmica per a fer les reformes i l’adequació de les naus per les necessitats de la Colla.

És per això que l’assemblea ha autoritzat a posar a la venda el local actual de la colla situat a la Casa Jacint Bosch per a poder assumir la inversió en cas que el projecte de la Colla sigui escollit.

L’actual seu dels Minyons, situada al carrer Teatre 4-6, va ser adquirida per la Colla en dues vegades, el 1988 que van comprar la Casa Jacint Bosch i el 2001 en que van comprar la finca annexa situada al carrer Teatre, 6.

Durant tot aquest temps la Colla ha adequat la seva seu a les necessitats que requereix una colla gran com són els Minyons de Terrassa. Tanmateix ara aquestes instal·lacions queden petites i són poc adequades per la pràctica castellera d’una Colla del nivell dels Minyons.

Related Articles

Deixa un comentari