Els Minyons de Terrassa inauguren els castells de 9 a la Seu d’Ègara

No Comment
El primer 3d9 amb folre descarregat per Minyons temporada 2017. Foto Minyons El primer 3d9 amb folre descarregat per Minyons temporada 2017. Foto Minyons

 

Els malves han fet arribar el pilar caminat a les portes de la Seu d’Ègara.

Els Minyons de Terrassa han actuat a la Diada del Patrimoni al costat de Castellers de Barcelona i Capgrossos de Mataró.

Previ a l’inici d’aquesta diada han portat el pilar de 4 caminat des de la plaça de la Creu Gran fins a les portes de la Seu d’Ègara passant pel pont de Sant Pere.

botomalarrassa

Un cop acabada aquesta prèvia els locals han començat l’actuació, amb la primera estrena del dia, el 3 de 9 que va suposar el 250é descarregat per la Colla en tota la seva història. En segona ronda han descarregat el 5 de 8, segon de la temporada i en la tercera ronda ha arribat la segona estrena del dia, el 3 de 8 amb el pilar que ha suposat ser el setzè de la seva historia i la quarta temporada consecutiva descarregant-lo. En la ronda de pilars els malves han fet el quart pilar de 6 de la temporada. Van tancar l’actuació amb 10 pilars de 4 simultanis.

Desmuntant el 3de8 amb agulla. Foto Minyons Desmuntant el 3de8 amb agulla carregat. Foto Minyons

La pròxima actuació dels Minyons serà el proper 4 de juny a Santpedor on hi actuaran per primera vegada a la seva història al costat dels locals, Castellers de Santpedor, i Xicots de Vilafranca.

Related Articles

Deixa un comentari