“En Recerca del Sentit”, una pel·lícula participativa i ciutadana de Nathanael Cost i Marc de la Menardière

No Comment
 

Aquest dijous 16 de novembre de 18:30 a 21:00 es podrà gaudir gratuïtament a la Sala de conferències de la UPC la pel·lícula “En Recerca del Sentit”, un film que qüestiona la visió que tenim del món de manera participativa.  Després del passi del documental es farà una xerrada de 20 minuts que començarà amb 3 minuts de mindfuldness.

Aquest vídeo-fòrum s’emmarca dins les activitats que l’Ajuntament de Terrassa ha organitzat per la tercera edició de la Terrassa Cooperativa.

Basat en un funcionament col·laboratiu des de l’inici, la pel·lícula ha estat co-produïda, co-finançada i co-distribuïda per milers de persones inspirades per ella i que van voler difondre la seva visió positiva. Des del seu llançament a França el gener del 2015, s’han unit ja més de 250.000 ciutadans, 800 organitzacions i nombrosos agents de canvi al voltant de cicles de xerrades i discussions posteriors a la projecció. Satish Kumar, Vandana Shiva, Bruce Lipton… són alguns dels protagonistes del film, que permet reunir els ciutadans al voltant d’una visió positiva del futur i connectar-los a aquells que ofereixen solucions en el seu territori.

La pel·lícula explica la història del viatge iniciàtic de dos amics de la infància que van ser a la trobada dels que pensen i personifiquen el món de demà. Amb humor i optimisme, ens conviden a reconsiderar la nostra relació amb la natura, la felicitat i el sentit de la vida.

El seu to lleuger i ple d’humor, l’ autenticitat dels seus personatges i la profunditat de les seves reflexions han tocat a la gent i ha transformat aquesta pel·lícula en una aventura participativa.

Per poder gaudir de la pel·lícula us heu d’inscriure a la web http://www.terrassa.cat/terrassacooperativa o directament a través de l’enllaç https://aoberta.terrassa.cat/tramits/ferTramit.jsp?id=7860

Related Articles

Deixa un comentari