Es convoca el VIII Concurs de Narracions Curtes Josep Soler i Palet

No Comment

El certamen, organitzat per l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració de l’Ateneu Terrassenc, està obert a totes les persones majors d’edat que visquin a Terrassa o que estiguin vinculades a la ciutat per motius laborals o d’estudi.

Les obres es podran presentar fins al 30 de setembre, a qualsevol biblioteca pública de la ciutat.


170420 J Flores bases VIII Concurs Soler i Palet El regidor de Cultura Jordi Flores lliura l’exemplar a Montse Villares Muñoz , primer premi; Jordi Martinez Pallejà, segon premi; i a Isabel Tribó Mateu, tercer premi, de l’edició VII del Concurs de Narracions Curtes Josep Soler i Palet. Foto: Ajt de Terrassa

S’ha obert el termini per presentar les obres candidates a participar en el VIII Concurs de Narracions Curtes Josep Soler i Palet. Els relats presentats han de ser originals i inèdits i no poden haver estat premiats en d’altres certàmens o concursos; poden ser redactats en llengua catalana o castellana; i el tema del relat serà lliure. Està convocat per l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració de l’Ateneu Terrassenc i el suport de l’associació de comerç Terrassa Centre i la llibreria La Temerària. Podeu trobar tota la informació relativa a les bades del concurs a la pàgina web www.terrassa.cat/ca/premis-literaris.

Es concediran tres premis. El primer premi serà una targeta-regal per gentilesa de Terrassa Centre per valor de 120 euros a gastar a qualsevol dels comerços adherits a l’associació. El segon premi, una targeta-regal per gentilesa de Terrassa Centre per valor de 80 euros a gastar a qualsevol dels comerços adherits a l’associació; i el tercer premi constarà de tres llibres, per gentilesa de la llibreria La Temerària. El jurat seleccionarà un màxim de 10 relats, dels que sortiran els tres guanyadors. Aquests relats seran publicats en format llibre al web de l’Ajuntament. El veredicte de la vuitena edició del concurs es donarà a conèixer el 21 de novembre, en un acte públic a la Biblioteca Central de Terrassa.

botomalarrassa

 

Josep Soler i Palet va possibilitar l’existència de la primera biblioteca pública a Terrassa. També va ser president de l’Ateneu Terrassenc, des d’on va impulsar el primer certamen literari que es celebrà a Terrassa. És per aquestes raons i per retreli homenatge, que es va crear aquest premi literari per tal de fer visible i donar sortida al potencial literari de totes aquelles persones que s’estan entrenant en el difícil art de l’escriptura.

Related Articles

Deixa un comentari