Escola d’Estiu de Baumann Lab ofereix tallers artístics contemporanis

No Comment

El BaumannLab programa de juny a juliol diferents tallers artístics per acostar les pràctiques artístiques contemporànies als i les joves, als professionals que treballen amb joves i als joves creadors. Són tallers dirigits a partir de 16 anys i es prioritza als joves fins a 35.

El relat postfotogràfic_ Tanit Plana_ 26, 27 i 28 de juny de 11 a 14h

Coneixerem una mica millor com funciona internet per entendre les realitats geopolítiques i econòmiques ocultes rere d’aquest bonic “núvol” que sembla tan innocent.

Còmic interactiu_ Ana Mar López i Pilar Villanueva (Mars Oddity)_ 26, 27 i 28 de juny de 17 a 20h

Recordes aquells llibres d’escull la teva aventura? En aquest taller aprendrem a fer històries en format còmic on el lector haurà de participar per poder continuar la història. No cal saber dibuixar, la idea és tenir intriga per explicar històries d’una forma diferent.

Entramat: text i tèxtil_ Irene Pérez_ 3, 4 i 5 de juliol de 11 a 14h

Text i tèxtil són dues paraules que provenen de la mateixa arrel llatina: teixir. Posarem en pràctica tècniques com el collage, el brodat i l’edició de so que ens ajudin a crear obres on allò textual i allò tèxtil prenen forma i es barregen teixint noves relacions.

Electrònica creativa_ Andrés Costa_ 3, 4 i 5 de juliol de 17 a 20h

En aquest taller aprendrem a utilitzar l’electrònica de manera creativa. Ens introduirem a l’Art digital i electrònic des de la pràctica, utilitzant eines de prototipat ràpid com Arduino. Farem petits projectes i exercicis que ens permetin iniciar-nos a l’ús de sensors, motors, botons i leds. Coneixerem quines són les pràctiques artístiques que utilitzen la tecnologia com un mitjà per a l’expressió i reflexió artística.

Propaganda cultural_ Bernat Puig_ 10, 11 i 12 de juliol 11 a 14h

Taller de serigrafia en el que editarem un llibre de propaganda cultural. El concepte principal de llibre és aprofitar les revistes de propaganda per reconvertir-les en propaganda cultural, és a dir, en una pàgina il·lustrada per un artista.

Art i educació_ Cristian Añó_ 10, 11 i 12 de juliol de 17 a 20h

En aquest taller s’abordaran i es treballaran eines, metodologies i estratègies per a dur a terme un projecte artístic en un context educatiu. Està dirigit especialment a artistes que vulguin aprendre metodologies o vulguin adquirir eines sobre com dur a terme un procés artístic en un entorn educatiu.

Related Articles

Deixa un comentari