Esther Lázaro interpreta l’obra de Max Aub “De algún tiempo a esta parte” a la UAB abans de la seva gira pel continent americà

No Comment

Demà 10 d’abril, l’actriu terrassenca Esther Lázaro dóna vida  a la  protagonista de l’obra de Max Aub “De algún tiempo a esta parte” Teatre ETC de  la UAB.

“De algún tiempo a esta parte” és un monòleg de Max Aub escrit en 1939, on es relata l’existència agonitzant de l’Emma a la Viena de 1938, després de l’Anschluss, l’annexió d’Àustria a l’Alemanya nazi, abans de la Segona Guerra Mundial. Emma parla amb el seu marit mort i li explica com s’ha convertit en víctima i espectadora dels canvis que han vingut succeint, mentre alhora recorda altres moments més feliços, al costat d’ell i al seu fill Samuel.

Un text “impecable, fort, brutal, violent, impactant, visual, espantós, profund, humà, viu”,  considerat per la crítica com un dels millors monòlegs escrits en el segle XX. 

L’Esther Lázaro, actriu i creadora de Therkas Teatre, porta molts anys representant aquesta gran obra per tot el món, ara fa una última interpretació a la  UAB abans de marxar cap a Colombia i EUA per interpretar-la.

Si no us ho voleu pedre, demà a les 11:30  al Teatre ETC de la UAB a la Plaça Cívica. Entada gratuïta

Related Articles

Deixa un comentari