«Triàleg», exposició de dones terrassenques, als Amics de les Arts fins al 10 de juny

No Comment

L’exposició «Triàleg», a càrrec de les artistes terrassenques Teresa Rovira Serra, Toñi Saez Rodenas i Ariadna Simó, ha estat inaugurada dissabte 22 de maig als Amics de les Arts. Aquesta exposició conjunta a tres mans es podrà visitar fins al 10 de juny, a la sala Salvador Alavedra d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals (carrer Teatre, 2), de dimarts a diumenge de 6 a 8 del vespre.

Tres visions, tècniques i realitats diferents

Teresa Rovira Serra és una artista amateur, enamorada del paisatge i de la pintura acrílica, per la seva força i expressivitat. La pintura la fa submergir en un món íntim i creatiu, ple de color i sensacions a transmetre.

teresa_rovira_triàleg

Toñi Saez Rodenas, artista autodidacta, fa retrats des de gairebé sempre, per intentar comprendre l’ésser humà que s’amaga. El pastel i els medis secs sobre suports de color és on dóna vida i desenvolupa gran part de la seva obra.

toñi_triàleg

Ariadna Simó, Artista i docent freelance, “partner” creativa per empreses, compta amb un taller particular a Terrassa. L’aquarel·la permet plasmar un món real però imaginatiu a la vegada, amb un prisma color i textura especial, espontani i ple de matisos.

ariadna_simó_triàleg

 

Related Articles

Deixa un comentari