Exposició fotogràfica: Esperit de superació, de Toni Llucià Sanahuja. 22-Set/20-Oct

No Comment

Paralímpics exposiciò de Toni LluciàSota el títol «Capacitat de superació», l’exposició vol mostrar l’esforç i la superació d’els esportistes paralímpics. Sensibilitzar a la societat, especialment aquelles persones amb alguna discapacitat, la importància que té l’esport per a ells, per millorar i normalitzar la qualitat de vida.

La mostra de fotografies s’adreça a la població general, a les persones interessades en el món de la fotografia i l’esport, però sobretot a les persones amb discapacitats, a les persones responsables de la seva educació i conscienciació sobre la seva situació personal i les actuacions que es poden desenvolupar en l’àmbit de l’esport per millorar la seva qualitat de vida.

L’objectiu de l’exposició és transmetre a la població, informació de les activitats esportives que poden fer les persones amb discapacitat, projectes i actuacions de competicions internacionals, on poden fer una major vida social, amb altres esportistes com ells.

Característiques de l’exposició

L’exposició es compon d’una selecció de fotografies del passat Campionat del Món d’Esquí organitzat per el Comitè Paralímpic Internacional celebrat en l’Estació d’Esquí de La Molina el febrer del 2013.

Lloc de l’exposició

Sala Espai Fotoclub 
Centre Cultural Terrassa Rambla d’Egara, 340. 08221 Terrassa. Barcelona. Tel. 937804122

botomalarrassa

Esportistes paralímpics

L’hivern del 2013, l’Estació d’esquí de la Molina, referent en el món de la neu per a persones i esportistes amb discapacitat, va acollir el Campionat del Món d’Esquí Alpí organitzat pel Comitè Paralímpic Internacional (IPC).

Aquesta història hauria de haver-se publicat a les primeres pàgines de la premsa esportiva, en les pàgines d’esports dels diaris d’informació general; hauria d’haver sortit en les capçaleres dels informatius esportius dels diferents canals de televisió i de ràdio… Però no va ser així, com sol passar amb els èxits dels esportistes amb discapacitat, que passen inadvertits gairebé sempre, en un país en què el futbol polaritza la informació esportiva.

Són minusvàlids, però la seva capacitat de superació els ha portat al cim d’un esport exigent, amb cert risc o dificultat com és l’esquí.Paralímpics 2 de Toni Llucià

Related Articles

Deixa un comentari