Exposició fotogràfica M (man) de Francesc Íñiguez, del 17 al 23 de març al Centre Cultural

No Comment

man4w

Autor: Francesc Íñiguez i Sastre

Dates : del 17 de març al 23 d’abril de 2021

Organitza: Fotoclub Terrassa

Impressió fotogràfica: Imatge CM

Lloc: Sala Espai Fotoclub del Centre Cultural Terrassa, Rambla d’Ègara, núm. 340

Horari: de dilluns a dissabtes de 16 a 21 hores


FOTOCLUB Terrassa organitza l’exposició M (man), amb obres de Francesc Íñiguez, a la sala Espai Fotoclub del Centre Cultural Terrassa, la qual es podrà visitar des del 17 al 23 de març, en horari de 16 a 21h de dilluns a dissabtes. La impressió de les fotografies és a càrrec del laboratori fotogràfic professional IMATGE CM. Per motius de salut per la covid-19, no hi haurà acte d’inauguració el 17 de març, però és podrà concertar una visita amb l’autor fins el 23 d’abril.

man3wL’autor, fotògraf professional especialitzat en fotografia de moda Francesc Íñiguez, amb aquesta exposició M de MAN, vol retre un homenatge a l’home, de forma que es dona continuïtat a la seva anterior exposició W de WOMAN, en aquesta ocasió amb fotografies de retrat masculí. Es podran contemplar en aquesta exposició retrats de Jon Kortajarena, Andrés Velencoso, Tony Ward, Alvaro Cervantes, Rafael Amargo, Juan Betancourt, Custo Dalmau, John Halls o Quim Gutiérrez, entre d’altres.

En aquesta exposició, totes les imatges estan editades en blanc i negre, per dotar de més força i contrast aquest tipus de fotografia amb llums i ombres. El retrat és un dels gèneres artístics més antics, i amb el retrat masculí l’autor intenta mostrar el seu propi estil amb l’expressivitat dels models, models del món de la moda, el cinema, el teatre, l’esport, etc.

Francesc Íñiguez és president del Fotoclub Terrassa, membre de la Federació Catalana de Fotografia i del comité editorial de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya i col·laborador de l’Institut Català de la Moda. L’autor ha realitzat exposicions personals entre d’altres al Centre Cultural de Terrassa i al CCCB de Barcelona. Publicacions a la revista internacional PHOTO, Digital Foto, Super Foto Digital, revista 50mm, web oficial de la 080 BARCELONA FASHION, etc.

Related Articles

Deixa un comentari