Exposició fotogràfica ‘Missatge dins una ampolla’, fins a l’1 d’octubre als Amics de les Arts

No Comment

missatge_dins_una_ampolla

Fins a l’1 d’octubre, a la Sala Cúpula La Cúpula d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals (C/ Sant Pere, 46), es pot visitar l’exposició ‘Missatge dins una ampolla’, amb fotografies de Jaume Farrés Ubach i Xavier Martínez Perona. Es trata d’una exposició prèvia al Festival de Fotografia Emotiva 2021.

L’exposició és un esdeveniment més que formarà part del projecte fotogràfic Missatge dins una ampolla / “Message ia bottle”. 

“És una exposició en format duet. Amb dues maneres de fotografiar i un vincle comú de respecte al nostre entorn. El valor estètic i la magnitud de les imatges exposades reforça la finalitat pedagògica del projecte que és la de fer reflexionar sobre el perquè dues realitats es veuen forçades a conviure.

El projecte vol ser un missatge d’esperança tot i posar-nos, de forma contundent, davant d’allò que anem deixant en el nostre camí vital i que ens fa repensar en la condició humana i la seva relació vers la natura i la vida.

El projecte neix amb la voluntat d’estimular un sentiment de respecte vers els objectes dels quals en fem un ús (recipients de beguda i d’altres)i es mereixen ser reutilitzats o reciclats. Un acte de veneració a la utilitat.

La totalitat de les deixalles han estat recollides a pocs metres del cim del Montcau, una atalaia que ens ofereix un paisatge extens de 360 graus. Amb els Pirineus al nord, Montserrat a l’oest, el Montseny a l’est i la Mola, Terrassa i l’horitzó de la Mediterrània al sud.

La sala és, per uns dies, l’ampolla que conté el missatge de SOS al món.”

 

Fotografies de Jaume Farrés Ubach i Xavier Martínez Perona
Tècnica: Sublimació sobre teixit de polièster

Del 6 de setembre a l’1 d’octubre a la sala La Cúpula

c/ Sant Pere, 46 primera planta.

 

Related Articles

Deixa un comentari