Exposició sobre fotocinema de Francesc Íñiguez al FotoClub Centre Cultural Terrassa

No Comment

Des del 7 al 31 de juliol, a la Sala Espai Fotoclub del Centre Cultural Terrassa, es podrà visitar una exposició fotogràfica sobre fotocinema, a càrrec de Francesc Iñiguez. 

La inauguració té lloc aquest dissabte dia 7 a les 19.30 h. L’horari de visita és de dilluns a dissabtes de 16 a 21 hores. 

L’autor, fotògraf professional especialitzat en fotografia de moda i retrat, és un gran apassionat del cinema, i fa que els seus ulls vegin les fotografies com una escena cinematogràfica. El cinema i la fotografia són dues arts que a través d’un objectiu intenta’n captar la imatge, en definitiva el cinema són 24 fotografies per segon amb so. 

En aquesta exposició l’autor vol relacionar cada fotografia amb una pel·lícula, com per exemple “Tron”, ”Terminator”, “Memòries d’una geisha”,”Dodge, ciudad sin ley”,”El nombre de la rosa”, etc., en què fa coincidir les seves dues passions, la fotografia i el cinema.

Francesc Íñiguez és president del Fotoclub Terrassa, membre de la Federació Catalana de Fotografia i del comité editorial de la Agrupació Fotogràfica de Catalunya. Ha realitzat exposicions personals entre d’altres al Centre Cultural de Terrassa i al CCCB de Barcelona. Publicacions a la revista internacional PHOTO, Digital Foto, Super Foto Digital, 50mm i a la pàgina web de la 080 BARCELONA FASHION.

Fotoclub Terrassa organitza aquesta exposició i us convida a la seva inauguració a la sala Espai Fotoclub del Centre Cultural Terrassa, el proper dissabte dia 7 de juliol a les 19,30 hores.

Related Articles

Deixa un comentari