Exposició: WOMAN, un homenatge a la dona de Francesc Íñiguez, Fotoclub Terrassa

No Comment

Exposició fotogràfica: W (woman)

Autor: Francesc Íñiguez i Sastre

Dates: del 20 de gener al 28 de febrer de 2021

Lloc: Sala Espai Fotoclub del Centre Cultural Terrassa

Rambla d’Ègara, 340 – 08221 Terrassa

Horari: de dilluns a dissabtes de 16 a 21 hores.

L’autor, fotògraf professional especialitzat en fotografia de moda, amb aquesta exposició W de WOMAN, vol retre un homenatge a la dona, amb fotografies de retrat, nu i moda.

En la fotografia de moda la dona sempre ha sigut la gran protagonista, i tal com afirmava el gran fotògraf Helmut Newton: “l’home en la fotografia de moda és com un complement més, com un barret o unes sabates”. Es tracta amb aquest tipus de fotografia de combinar l’atractiu femení i la moda, per potenciar els colors, dissenys i textures.

La fotografia de nu, a vegades titllada de provocadora i incomoda, intenta representar de forma natural la bellesa i sensualitat del cos femení. Segons Herbert Ritts, “la fotografia del cos nu és una cosa alliberadora perquè permet degustar formes, línies i misteri”.

El retrat és un dels gèneres artístics més antics, i amb el retrat femení l’autor intenta, mostrar una autèntica passió per representar la bellesa femenina. El retrat de la dona transmet sentiments, estil i expressivitat.

Francesc Íñiguez es president del Fotoclub Terrassa, membre de la Federació Catalana de Fotografia i del comité editorial de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya i col.laborador de l’Institut Català de la Moda. Ha realitzat exposicions personals entre d’altres al Centre Cultural de Terrassa i al CCCB de Barcelona.

Publicacions a la revista internacional PHOTO, Digital Foto, Super Foto Digital, revista 50mm ,web oficial de la 080 BARCELONA FASHION, etc.

Fotoclub Terrassa organitza aquesta exposició , la sala es l’Espai Fotoclub del Centre Cultural Terrassa i la impressió fotogràfica es a càrrec del laboratori fotogràfic Imatge CM.

Per motius de salut per la COVID no hi haurà acte d’inauguració, però és podrà concertar una visita amb l’autor.

Related Articles

Deixa un comentari