Trobada d’arts visuals a La Descomunal #4

No Comment
ladescomunal4 presentació Presentació de la trobada La Descomunal #4 a l’espai Tigomigo

Aquest divendres dia 20 ha tingut lloc la quarta edició de La Descomunal, en la qual s’hi apleguen artistes de la ciutat per posar en comú les seves experiències. La trobada s’ha realitzat en el marc d’un espai ideal per a l’ocasió, l’estudi Tigomigo, al carrer Viveret número 17 (molt a prop del Vapor Gran).

Dedicada a les arts visuals, i de la mà de diversos artistes locals, han intervingut fins a vuit joves convidats a aquesta trobada. Tots ells vinculats a l’escena emergent de l’art local, per explicar els seus anhels de viure professionalment de la seva passió artística. i també per oferir una petita mostra d’allò que fan. Entre ells, la Júlia Ferrer, que abasta diversos camps artístics, com ara la literatura, la poesia, la pintura o l’audiovisual; el col·lectiu Majara Studio, format per l’Ari, el Nacho, l’Albert i l’Uri, que es dediquen a les arts plàstiques i audiovisuals; en David Corral, un altre estudiant de Belles Arts; Miki Montlló com a dibuixant de còmics, a l’igual que l’Oriol Hernández. També hi han participat l’il·lustrador Conrad Roset, així com el dissenyador i il·lustrador Imanol Buisán, o en Juan Carlos Estudillo, que recentment ha exposat a Tigomigo els seus gravats i il·lustracions.

La sala d’art s’ha omplert de gom a gom amb 100 persones que han volgut acompanyar als artistes en aquest recorregut de creació, art i color. A la web de La Descomunal es pot consultar el perfil dels joves artistes participants.

La Descomunal continuarà el seu desplegament cultural amb una trobada que estarà dedicada al món dels graffitis, i que se celebrarà d’aquí a dos mesos, el cicle habitual d’aquestes trobades. La Descomunal és una iniciativa de BaumannLab i Final de Trajecte.

ladescomunal4 artistes

 

Related Articles

Deixa un comentari