Festa i Tast del sisè concurs (Virtual!!), de Ratafia de Terrassa

No Comment

Ratafia contra la pandèmia! «No podrem realitzar el concurs de manera presencial ni acceptar mostres», informen i lamenten a la colla trabucaire de Federins, però no per això pararan: «fem-lo virtual», anuncien i ens animen, tot proposant «per qui vulgui participar-hi, que presenti a través de les xarxes, enregistrat amb un vídeo, o amb unes fotos» la seva ratafia casolana o plat cuinat amb rafatia. De totes maneres, hi haurà paradeta informativa i venda de la Ratafia Modernista, el dissabte 17 d’octubre, entre 10h i 13h, al carrer del Peix, del Mercat de la Independència.

Comunicat de Federins sobre la Festa i Tast del Sisè concurs de Ratafies Artesanals i Casolanes de Terrassa:

Bon dia,
Com esteu totes i tots? Desitgem que estigueu bé!

Octubre ja! I com havien previst les autoritats sanitàries, malauradament, la situació de la pandèmia es va allargant i allargant!

Ara a l’octubre tenim la programació de la Festa i Tast del Sisè concurs de Ratafies Artesanals i Casolanes de Terrassa. Pels volts de Sant Joan encara teníem l’esperança de poder fer aquesta activitat com sempre, amb precaucions, és clar! Però no podrà ser d’aquesta manera, i com que no volem que la Sisena convocatòria de la Festa de la Ratafia a Terrassa quedi deserta, hem imaginat un acte diferent.

Per dur-ho a terme, muntarem una paradeta informativa, el dissabte 17 d’octubre, al mateix lloc de l’any passat, és a dir al Raval de Montserrat, a l’illa de vianants del costat del Mercat de la Independència, on hi ha l’estatueta de la Sirena, des d’on podrem divulgar el món de la ratafia, la seva elaboració artesanal, la cuina de la ratafia, i vendre la nostra Ratafia Modernista.
Però ja que no podrem realitzar el concurs de manera presencial, ni acceptar mostres, doncs fem-lo virtual. Us proposem per qui vulgui participar-hi presenti a través de les xarxes, enregistrat amb un vídeo, o amb unes fotos: La seva ratafia casolana, o bé un plat cuinat amb ratafia, i ho etiqueti:

#FestaTastDelConcursDeRatafiaDeTerrassa

#Federins

#RatafiaModernistaDeTerrassa

fent només això, ja podrà passar a la nostra paradeta el dissabte 17 d’octubre, per recollir un diploma de reconeixement ex aequo d’haver participat amb mèrit al sisè Concurs de Ratafia de Terrassa.

La paradeta estarà muntada, el dissabte 17 d’octubre, de 10 a 13 hores, al Raval de Montserrat, a l’illa de vianants del costat del Mercat de la Independència, on hi ha l’estatueta de la Sirena.
Vinga doncs, animem-nos a penjar els vostres vídeos i les vostres fotos referents al món de la ratafia, i de venir a visitar-nos de la paradeta, tenint en compte les recomanacions de: Mascareta, Mans i Metres, i prevenint les aglomeracions.

Cuideu-vos, cuidem-nos!

Related Articles

Deixa un comentari

Cicle de debats ‘El futur que volem/2’. Del 22 d’octubre al 26 de novembre