Final del II concurs “Tú Sí Que Vales” a les pistes del Guadiana

No Comment

TSQV2015

Dissabte 19 de setembre es va celebrar la final del II concurs “Tú Sí Que Vales” a les pistes del Guadiana (Túria, 3). L’event, de durada considerable (sis hores i mitja), va ser organitzat per, entre d’altres, Flamencología i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa (l’actual regidor de cultura, Dr. Flo, va ser present al recinte fins quasi el final).

En arribar a la final la considerable xifra de catorze concursants, era pràcticament inevitable que el nivell oscil·lés. Sense desastres, amb dignitat, però amb poques intervencions destacades (aquest crític destacaria a Alshandra Timbel, una cantant pop amb una veu realment notable, als Mucca Failate, i al flamenquíssim cantaor David Sánchez, que va protagonitzar una actuació realment rodona). Almenys algunes actuacions concretes van gaudir de l’aplaudiment entusiasta de sectors concrets del públic.

El presentador va conduir l’espectacle de manera excèntrica, però se li ha de reconèixer l’haver mantingut l’ànim de la gent durant el temps mort de les votacions, temps que va transcórrer bé a excepció d’un espontani que va pujar a l’escenari a explicar un acudit sense gràcia. Els premis se’ls van endur na Karol Luque (jurat) i Rafa y Varo (públic). Al final es va sortejar un matalàs de 3000 € i una sèrie de kits menors, passades les 3 ja.

Cal agrair als organitzadors la considerable feinada que es van prendre per a que tot funcionés. Tot i que un aspecte no va sortir segons el previst: en presentar-se a la cita una autèntica multitud, molts d’ells comptant sopar allà, el servei de bar -gent competentíssima- es va veure desbordat, amb esperes de fins a dues hores per a un parell de bocates. El que se’n diu morir d’èxit.

Lluís Paloma Sánchez

Related Articles

Deixa un comentari