El Corralito acull el 17 de juny una trobada d’espais de creació artística

No Comment

Aquest divendres 17 de juny, Xarxaprod organitza la 7a trobada d’espais de creació i producció de Catalunya al centre de creació artística El Corralito, situat al carrer Sant Leopold, de 10 del matí a 14:30 del migdia.


Les jornades s’adrecen a gestores i gestors de centres i entitats del sector. Tenen com a objectiu emfatitzar i reforçar els coneixements per a la bona praxi a l’hora de dur a terme un projecte i entendre la necessitat d’un codi ètic i com executar-lo.

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, l’organització de la trobada ve a càrrec de Xarxaprod, associació que aplega centres de producció i creació artística que té com a objectiu compartir i optimitzar recursos amb la finalitat d’enriquir el teixit productiu a disposició de creadores/s i fomentar la seva relació amb el públic.

Dues experiències, quatre tallers

Després d’una breu presentació, es proposaran dues experiències per compartir el coneixement entre els/les professionals del sector. Per un cantó, reforçar els coneixements relatius a la realització de projectes, l’execució i la gestió del finançament i per l’altre, una taula de debat sobre les bones pràctiques i el codi ètic. Ambdues propostes consten de dos tallers cada una, a càrrec de la Nau Ivanow dinamitzada per Fernando Gonzalez, Idensitat dinamitzada per Irati Irulegi i Anna Recasens, i altres membres de la Xarxa.

El Corralito CCA, l’espai on es durà a terme la jornada, és una comunitat de joves creatius de Terrassa que desenvolupen projectes en l’àmbit de l’art i la cultura amb la necessitat de trobar espais per a la creació on poder desenvolupar els seus projectes artístics i facilitar la participació col·lectiva entre diferents artistes de la ciutat, per a articular i enfortir el teixit cultural i artístic.

La jornada finalitzarà amb una mostra de dansa contemporània, “Mother Tongue”, de la mà de Ben Julian i Maria Ribera companyia resident al centre el Corralito, un dinar opcional i l’actuació musical de Malalts de Reggae.

Es redactarà un document pràctic de les jornades per a l’elaboració de projectes amb la relatoria de Zaida Trallero i l’esborrany del codi de bones pràctiques pels centres de creació i producció.

 

Related Articles

Deixa un comentari