“Godoy y yo” al Centre Cultural Terrassa ens convida a somiar

No Comment
Godoy. Foto: barnafotopress.com Godoy. Foto: barnafotopress.com

Demà divendres, 24 d’octubre (21:00h, Centre Cultural Terrassa) l’humorista uruguaià afincat a Barcelona Wellington Ángel Romero Godoy, més conegut en el món del teatre com a Godoy, presenta el seu espectacle monologuista Godoy y yo.  En ell, intenta fugir dels tòpics tot fent-nos reflexionar que els somnis i la imaginació són claus per tal de sentir-nos lliures: “el hombre que no sueña, seguro que no aspira a nada”.

A través d’un humor fi, intel·ligent i gens convencional conduirà una reflexió sobre l’estreta línia que separa la realitat de la ficció, ens explicarà anècdotes i històries tot jugant amb el llenguatge i l’absurd passant pel tamís d’un cinisme propi per tal de no només fer-nos riure sinó també fer-nos pensar.

Godoy ja porta una trajectòria de més de 50 anys als escenaris i s’ha fet un lloc a l’escena teatral nacional gràcies als espectacles humorístics dirigits i protagonitzats per ell com Humor in situ (1989), Con el culo al aire (1992), Humor y tango (1995), Desde España con humor (1996) o El humor es cosa de uno (1998). Els seus darrers espectacles, El Diván de Godoy Esperando a… Godoy i Verás que todo es mentira (2009) dirigit per Andreu Buenafuente.

Related Articles

Deixa un comentari