Òmnium Terrassa entrega a l’Arxiu Històric de Terrassa 50 anys de la seva història

No Comment

Òmnium Terrassa va fer el passat 2019 50 anys d’història. Un dels actes que formaven part del cinquantenari i que es va haver d’ajornar a causa de l’arribada de la pandèmia va ser la donació d’una primera part del fons d’Òmnium Terrassa a l’Arxiu Històric de Terrassa.

Ahir 8 de febrer, la presidenta d’Òmnium Terrassa, Anna Carol, va fer la primera entrega d’aquest fons al director de l’arxiu, Joan Soler, que ha agraït que es vulgui salvaguardar un material tan valuós.

En aquest fons hi ha 50 anys d’història de la seu territorial d’Òmnium, en què es recull des de documentació de Rialles o els inicis de la Nit del misteri, fins als butlletins que enviava l’entitat als seus socis, entre altres tipus de documents. 

Des de l’arxiu es farà una classificació de tota la documentació donada i un cop revisada estarà a disposició del públic per si es vol consultar, ja que Òmnium és una part important de la història cultural a la ciutat.

20210208 Entrega del fons a Arxiu Historic Terrassa Anna Carol, president d’Òmnium Terrassa, i Joan Soler, director de l’Arxiu Històric de Terrassa

Related Articles

Deixa un comentari