“Històries d’Estiu” tancarà l’últim cicle de cinema Videodrome

No Comment

Històries d’Estiu serà l’últim cicle de la temporada Videodrome  a l’Ateneu Candela. Un cicle refrescant però d’aromes amargs. Un mes de juny amb quatre històries d’estiu dividides en diferents dècades que es reproduiran cada dimecres a les 21.30 en V.O.S.E.

Videodrome cicle de cinema juny 2018

Programa:

Dimecres 6 comencem l’estiu amb THE SWIMMER (1968, Frank Perry) un aparentment lleugera història d’estiu que mica en mica esdevindrà un potent drama psicològic protagonitzat per Burt Lancaster en banyador tot el metratge. Basat en un relat de John Cheever sobre un home que vol arribar a casa seva nedant a través de les piscines dels seus veïns d’un barri residencial de classe alta.

 

Dimecres 13 arriba PIRANHA (1978, Joe Dante), un dels primers films “explotation” de la famosa “Tiburón”. Dirigida pel director de Gremlins, sèrie B de culte, amb molt humor negre i òbviament moltes piranyes amb ganes de cruspir-se als banyistes en plena temporada d’estiu.

 

Dimecres 20 projectarem LAS BICICLETAS SON PARA EL VERANO (1984, Jaime Chávarri) film espanyol que adapta una obra de teatre de Fernando Fernán-Gómez sobre el fill d’una família madrilenya que vol que li comprin una bicicleta però l’esclat de la guerra civil farà que la compra s’endarrereixi indefinidament.

 

Acabem el dimecres 27 amb EL DESCONOCIDO DEL LAGO (2013, Alaing Guiraudie) multi premiat thriller gay eròtic d’origen francès que farà pujar la temperatura del Videodrome amb aquesta història d’estiu. Un romanç fosc i perillós a la riba d’un llac.

Related Articles

Deixa un comentari