Homenatge a Jordi Fernández per la seva dedicació als Amics de les Arts

No Comment

El nostre amic i col·laborador Jordi F. Fernández és conegut per molta gent per la seva labor de difusió del món cultural de la ciutat. També ho és per la tasca, sovint discreta i sempre encomiable, que realitza als Amics de les Arts i Joventuts Musicals, a la qual ha dedicat una bona part de la seva vida. Per això, el passat divendres va tocar retre un merescut i sentit homenatge al Jordi per la seva formidable dedicació als Amics, tota per amor l’art, mai més millor dit, i que es remunta a quan va entrar a l’entitat, el 1973.

jordi f rat soriano jordi chueca Jordi F. Fernández, Rat Soriano i Jordi Chueca. Foto: MG

Va ser difícil mantenir la trobada organitzada en secret, ja que el Jordi n’és coneixedor a l’ombra de tot allò que es cou als Amics. Gràcies a la crida que havia impulsat la Rat Soriano, el Jordi arribà a la fita de divendres sense saber-ne res, i es trobà amb una munió d’amics que l’esperaven per donar-li una sorpresa i lliurar-li el seu reconeixement. A la reunió assistiren desenes de persones, la major part socis de l’entitat, que volgueren agrair al Jordi personalment la seva dedicació, la dels darrers 40 anys, i la que encara ha de venir, com recordà Jordi Chueca, president dels Amics (el Jordi només en té 63 anys).

brindis per jordi fernandezEls qui vam tenir l’oportunitat de ser-hi, vam sentir l’exordi en format de versos del Jaume Aulet, especialment destinats al Jordi, o també el conte que li va dedicar l’advocat i activista Joan Tamayo. L’homenatjat rebé també diversos regals de socis que l’han conegut i tractat al llarg de tots aquests anys, tots ells destacats representats de la cultura egarenca, com l’Albert Novellon, a més dels citats, i la presència del seu fill i la seva companya Tona, que de ben segur es cuidà del cava amb què es brindà pel Jordi i la seva magnífica labor a la casa.

Els seus amics de Malarrassa ens sumen també a l’homenatge al Jordi, qui forma part del nostre projecte de comunicació, en la secció cultural, a l’hora que destaquem els seus valors intel·lectuals i humans, i el seu esperit llibertari.

Related Articles

Deixa un comentari