Inici del Cicle de Poesia al Candela amb Laia Carbonell desde Finlàndia

No Comment

Flyer_poesia_2015-16

Demà dijous 17 de setembre (20:00h, Llibreria Synusia) s’inicia el Cicle de Poesia 2015/2016 organitzat per Synusia i l’Embarral amb la presentació a Terrassa de Finlàndia (Edicions Galerada, 2015), el poemari de Laia Carbonell guardonat amb el Premi de Poesia Amadeu Oller 2015.

Es tracta d’un recull de poemes ple de sentiments sorgits durant l’experiència de l’autora a Tampere, Finlàndia, on va arribar buscant noves oportunitats i experiències i va acabar treballant d’assistent personal d’una persona discapacitada, la Christi. Allí s’adona que és una immigrant més.

Ens trobarem, doncs, reflexions en primera persona sobre racisme i el món dels homes, però amb una fina ironia que s’escampa pel poemari. Cadascun dels poemes ve acompanyat d’una cançó a la qual es pot accedir a través d’un codi QR. Per tant, és un poemari amb banda sonora on la música acompanya els poemes però, de vegades, els poemes neixen de la música.

La cita mensual amb el cicle de poesia al Candela seguirà el proper 22 d’octubre amb la presentació del poemari Itineraris poètics de Pep Cortès, XI Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra 2014.

In : Cultura, Premis

Related Articles

Deixa un comentari