“Jazz a la Fresca” Cicle d’Estiu al Pati de la Nova Jazz Cava

No Comment

Des de l’any 1999 la Temporada Estable de la Nova Jazz Cava enfila la recta final al mes de juliol amb un cicle d’estiu que presenta l’actualitat i diversitat musical en concerts els divendres i dissabtes a la nit. Música en directe per a gaudir plàcidament de les nits d’estiu en un emplaçament únic, tancat al transit i al tràfec del carrer. Amb entrada per la Nova Jazz Cava, l’espai ofereix una extraordinària sonoritat i manté la característica proximitat amb el públic gràcies a una acorada distribució escènica, d’il·luminació i mobiliari tipus cafè concert.

Jazz a la Fresca 2018

El cicle “Jazz a la Fresca” comença aquest divendres amb ritmes de gypsy swing amb l’actuació Biel Ballester Trio, dissabte el blues de Tòfol Martínez Blues Band oferirà tot un espectacle en la Burger Blues Night on també es podrà gaudir d’una saborosa hamburguesa cuinada per Barbacoa Chef.

El següent cap de setmana comença el divendres amb un concert solidari organitzat per l’Associació Alba  amb la col·laboració de Terrassa Solidària per  l’Apoderament de la Dona a Burkina Faso i ho fa amb “Jazzspirit” amb la col·laboració de  Josep M. Farràs. I seguint amb el jazz dissabte amb una de les veus més importants del panorama actual com és la de Marina Tuset.

La recta final del cicle aposta per una artista que juga a l’alça al mercat jazzístic oriental i americà, la saxofonista i compositora, Pureum Jin que acompanyada pel pianista Ignasi Terraza donaran tot un concert el divendres. I per finalitzar aquest cicle el jove i ja reconegut solista i compositor Fèlix Rossy presenta banda renovada.

 

Related Articles

Deixa un comentari