“Joan Vinyoli i el seu domini màgic” als Amics

No Comment

Vinyoli_Domini màgic_AmicsAvui, dilluns 17 de novembre (20:30h, Amics de les Arts) els amants de la poesia que us vau perdre el passat mes de maig la conferència-recital en commemoració del centenari del naixement del prestigiós poeta Joan Vinyoli (Barcelona, 1914-1984)  organitzada pel Grup Literari d’Amics de les Arts esteu d’enhorabona.

En motiu de l’Any Vinyoli, l’acte “Joan Vinyoli i el seu domini màgic” canvia d’escenari però no d’impulsors. En aquesta ocasió, la Sala d’Exposicions dels Amics de les Arts n’és l’espai escollit i els encarregats d’impulsar la relectura i l’actualització de l’obra i el llegat del poeta a l’Ègara continuen essent Jaume Aulet i Tomàs Nadeu, acompanyats a l’acordió per Àlex Martín i sota la direcció escènica de Pepi Sabrià.

El següent acte previst en homenatge a Joan Vinyoli serà el proper 3 de desembre. Es tractarà d’una Jam poètica en la que participaran diversos poetes reconeguts de la ciutat els quals compartiran les poesies de Joan Vinyoli en veu alta, posant ben accessible la literatura catalana de qualitat a tothom qui en vulgui gaudir.

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari