Josep Torrent presenta als Amics “La sang és més dolça que la mel”

No Comment

Adobe Photoshop PDFDemà dimecres, 25 de març (19:00h, Sala Vancells dels Amics de les Arts) es presenta la darrera novel·la de l’escriptor Josep Torrent , La sang és més dolça que la mel (Editorial Alrevés, 2014), per la que va rebre el Premi Agustí Vehí de Novel·la Negra.

El títol del llibre ens evoca irremeiablement a la memòria el quadre La mel és més dolça que la sang (1926) d’en Salvador Dalí . I és que el Museu Dalí de l’any 2002 és l’escenari protagonista de dos fets: per una banda, hi apareix mort un jove vigilant amb una nota enigmàtica a la boca. Per altra banda, té lloc un intent de robatori al mateix museu per part de la màfia russa la qual, amb un tal Dmitry al capdavant, ha dissenyat un pla extremament elaborat i intel·ligent. A partir d’aquí, es plantegen una sèrie de qüestions que Damià Surrell, caporal de la Unitat d’Investigació de Figueres, haurà de resoldre: Quina relació hi ha entre les dues històries? Per què es comet un crim d’aquestes magnituds a les portes d’un robatori d’alta volada? O potser és per desviar l’atenció?

La presentació anirà a càrrec de Montserrat Beltrán, Josep Górriz, Miquel PérezPere Portero, Vicenta Villar i el mateix  Josep Torrent.

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari