Juan Carlos Estudillo presenta exposició al Centre Cultural

No Comment

La innauguració tindrà lloc a l’espai La Galeria del Centre Cultural el dimecres dia 31 d’octubre a les 7 del vespre

El Cap de Mediació i Programació Cultural del MNAC defineix així l’exposició que s’innaugurarà demà dimcres, dia 31 d’octubre al Centre Cultural de Terrassa:

 

En època de xarxes socials, de metrallament constant d’imatges, necessitem artistes que ens frenin, que ens mostrin un camí per aprendre a mirar a poc a poc. Joan Carlos Estudillo, amb els seus dibuixos minusciosos, ens apaivaga. Si més no en un primer moment. Selecciona acuradament papers i retoladors de tinta xina. Treballa en llargues jornades, amb meticulositat de monjo benedictí. Són dibuixos que cal degustar com un licor destil·lat, en breus glops, deixant-nos omplir pel buit, per la carnalitat encara no malmesa, per l’anunci de la mort imminent.

Lluís Alabern

 

SOBRE L’ARTISTA

Nascut a Barcelona, en 1974, Juan Carlos Estudillo  és llicenciat en Història i màster en Gestió Cultural. Terrassenc d’adopció, ha estudiat processos de creació i gravat a l’Escola d’Art de Terrassa.

Inquiet i apassionat, ha trobat en la  il·lustració i el gravat les formes d’expressió amb les que alliberar la seva creativitat. L’experimentació és un eix fonamental de la seva obra , així com la matèria i el seu rastre:  un treball de sedimentació a partir de la memòria i el significat d’objectes i matèries.

La seva obra s’ha exposat a Terrassa, Barcelona, Lleida, Girona, Madrid o Suècia.

En paral·lel ha realitzat treballs de comissariat a Terrassa i Barcelona, entre els que destaquen els projectes Nachgebauer. Aquel que habita en la proximidad per a la galeria Art Window de Barcelona o el cicle iNtercoNNexions per al Laboratori Creatiu d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa amb l’artista Roser López.

Related Articles

Deixa un comentari