La Casa de la Música de Terrassa organitza una xerrada sobre com facturar un concert

No Comment

La Casa de la Música de Terrassa ofereix el proper 17 i 24 d’abril una xerrada-taller, especialment adreçada a músics, sobre “Com facturar un bolo?”, la qual pretén aclarir els dubtes sobre la diverses fórmules de què disposen els músics per facturar els seus concerts.

Les xerrades aniran a càrrec de l’Associació Professional de Músics de Catalunya Musicat, establerta a Girona. Aquesta entitat pretén representar i reivindicar el col·lectiu de músics de Catalunya. Ofereix als seus associats un assessorament jurídic, laboral i administratiu en aspectes com la contractació, la propietat intel·lectual o les assegurances. Més informació a la web de La Casa de la Música, i aquí el formulari d’inscripció.
 
La primera de les sessions (17/4/18) se centrarà en l’anàlisi de la normativa legal vigent i els tipus de contractació. L’exposició també tractarà sobre els diversos models de gestió administrativa: dels autònoms a les cooperatives.
El segon dissabte (24/4/18) estarà dedicat a la resolució de casos pràctics i s’exposaran les pròpies experiències dels assistents a la xerrada.

Horari: Dimarts 17 i 24 d’abril | De 19:30h a 21h
Imparteix: Musicat
Lloc: El Vapor, espai de creació musical (C/Mare de Déu del Àngels, 76, Terrassa)
Preu: 10€ (2 sessions)*
 
*Descompte del 50% a les primeres 10 persones preinscrites al web www.casadelamusica.cat

Deixa un comentari