La Casa de la Música s’alia amb el Festival de disseny Latent (4-7 nov.)

No Comment


L’entitat ha organitzat una activitat familiar a l’Auditori Municipal

La Casa de la Música de Terrassa col·labora amb el festival de disseny de nova creació, el Latent que tindrà lloc a la ciutat del 04 al 07 de novembre.

Aquest festival que celebra enguany la seva primera edició busca potenciar la creativitat i el talent emergent local, dins de l’àmbit de l disseny. Comptarà amb diferents activitats en diverses localitzacions de la ciutat, com ara, conferències, exposicions i concerts.

La Casa de la Música participa doncs de l’esdeveniment programant una projecció cinematogràfica per als més petits de la casa a l’Auditori. Es tracta del film, “El Nen i el Món” que narra l’aventura nen petit que viu amb la seva família en una idíl·lica zona rural del Brasil. La pel·lícula, en la qual la música hi juga un paper clau, explica la història apassionant de l’infant que el portarà a descobrir un altre món controlat per la tecnologia, les màquines i els mitjans de comunicació

La cinta de la productora Rita&Luca films ha estat guardonada amb diverses distincions, entre elles el Premi del públic dins del Festival d’Annecy 2014 o el Premi especial del jurat del Festival Internacional de Cinema de Xangai 2014!

El nen i el món | Festival Latent

06 de novembre a les 12.00h
Preu: 3€ (a partir de 3 anys)
Dirada: 80 min
Lloc: Auditori Municipal de Terrassa

La compra d’entrades es pot fer a través d’aquest l’enllaç

Related Articles

Deixa un comentari