La Casa de la Música de Terrassa organitza “Audició en femení”, recital comentat amb la Núria Graham

No Comment

La Casa de la Música de Terrassa ha organitzat per diumenge 20 de maig una audició ben especial. La cantant i guitarrista vigatana, Núria Graham, serà la protagonista de la trobada. Es tracta d’una activitat complementària al concert de TMM – Terrassa Música Moderna, la programació estable de la Casa de la Música, que serà el mateix dia 20 de maig a les 20h a la Nova Jazz Cava.
 
En un entorn idíl·lic i amb l’opció de prendre un vermut terrassenc a càrrec de “Porta Platets by l’Alegria del Teatre”, l’artista vigatana oferirà una audició d’algunes de les cançons fetes per dones que més l’han influït. De l’audició es pretén que en sorgeixin els comentaris de l’artista i del públic assistent, en un ambient distès i proper. L’acte es farà en un pati típic català de la ciutat, situat al carrer de Sant Gaietà, 76.

Talent precoç de l’escena catalana i una de les perles més brillants de la cantera de Vic, Núria Graham va començar a cridar l’atenció amb la maqueta ‘First Tracks’ (Halley Records, 2013), i després amb el disc ‘Bird Eyes’ (El Segell, 2015), un esplèndid debut de folk i rock que la va portar a girar per Portugal, Holanda i Anglaterra i a compartir escenaris amb St. Vincent i Unknown Mortal Orchestra. Un any més tard, la cantant i compositora catalana va reaparèixer amb ‘In The Cave’ (El Segell, 2016), un EP que apostava per un so més contundent i directe per apropar-se a noms com PJ Harvey. Enguany estrenarà ‘Does It Ring a Bell?’ (El Segell, 2017) el seu treball més personal, amb què tornarà a escena l’essència de Graham de sempre.

 
L’acte és gratuït i l’aforament és limitat. En cas de pluja es farà a El Vapor – Espai de Creació Musical de la Casa de la Música (C/ Mare de Déu dels Àngels, 76 –interior-).
 
Horari: Diumenge 20 de maig a les 12h
Lloc: Pati de Vesc (C/Sant Gaietà, 76 –Terrassa-)
Preu: Gratuït. Aforament limitat

Related Articles

Deixa un comentari