La colla Bergants del Campus Terrassa acaben el tram d’hivern estrenant els set pisos

No Comment
El 4d7 de Bergants, un pas més.

La colla de la camisa color verd-llima descarrega a Barcelona el primer 4 de 7 de la temporada

Final de tram amb regust dolç pels Bergants del Campus Terrassa, que aquest dijous 20 de desembre han posat la cirereta a les diades d’hivern amb la visita a la colla Arreplegats de la Zona Universitària, a Barcelona. La Facultat de Biologia de la UB ha vist el primer castell de 7 pisos de la temporada dels verd-llima, el 4 de 7.

La colla terrassenca ha descarregat a la primera ronda el 2 de 6, el segon de la temporada. La torre s’ha mostrat molt millor que la de la setmana passada i s’ha pogut descarregar sense cap problema.

La gran fita ha arribat a la segona ronda, amb el 4 de 7. Es tracta del primer intent que els Bergants portaven a plaça aquest curs, tot i haver-lo treballat des de principis de semestre a l’assaig. El castell ha pujat molt bé, tot i que una mica lent, i només s’ha hagut de treballar als pisos superiors a la baixada de la canalla. Primera aleta de set pisos pels Bergants aquest curs i la primera, també, que fan fora de casa en un tram d’hivern.

A la tercera ronda, la colla terrassenca ha optat pel 5 de 6, el tercer de la temporada i que han descarregat sense problemes, abans de tancar la diada amb un pilar de 5 – el tercer, més que cap altre hivern – i dos pilars de 4.

Els Bergants tanquen així un primer tram amb uns molt bons resultats, en què, després de cinc diades, han assolit com a castells més destacats un 4 de 7, tres pilars de 5, dos 2 de 6, tres 5 de 6 i dos 7 de 6, com a castells més destacats, a més de la fita del 3 de 6 amb pilar i 4 de 6 amb pilar simultanis, que també han descarregat dues i una vegada per separat respectivament.

A més, també han completat dos 4 de 6 – un dels quals, totalment femení -, un 3 de 6, 17 pilars de 4 i un pilar de 4 caminat, el primer de la seva història. Tot això, amb l’única caiguda d’un pilar de “vells verds”, els veterans de la colla, a la seva diada; en castells convencionals, però, la colla no cau des de la primavera del 2017.

Els Bergants marxen de vacances, doncs, amb un bon gust de boca, a l’espera de tornar als assajos passades les festes i a treballar de valent per encarar amb més força encara la segona part del curs, amb les diades al voltant de l’abril i el maig.

Resum del XXIIIè Aniversari d’Arreplegats de la Zona Universitària:

Bergants del Campus Terrassa: 2de6, 4de7, 5de6, P5, 2P4

Arreplegats de la Zona Universitària: 3de8f, P7fm(c), 5de7, 4P4

Ganàpies de la UAB: 4de7, 4de6p, 7de6 margarita, vano de 5 (idP4), P4

Pataquers de la URV: 3de6p, 5de6, 4de6, 2P4

Llunàtics de la UPC de Vilanova: 3de5, 2de5, 4de5, P4

Related Articles

Deixa un comentari