La colla castellera Minyons de Terrassa torna a plaça amb força i entusiasme després de 22 mesos d’aturada

No Comment
El 5d7 de Minyons, el passat diumenge 3 d’octubre, al Raval de Montserrat. Foto: Minyons

Els Minyons de Terrassa tornaren el passat diumenge, 3 d’octubre, a plaça pública i castellera, tornaren a actuar, després de vint-i-dos mesos van sonar les gralles per acompanyar la construcció dels castells i ambientar l’emoció de colla i persones assistents a la gran retrobada. Aquesta primera sortida, després de tan de temps, va tenir lloc al Raval de Montserrat de Terrassa, tot i que s’havia anunciat que, essent la Diada de la Nova Atenes, ja instituïda de forma permanent en el calendari casteller del país, que seria al parc de Sant Jordi, com en les altres ocasions.

Diada, però, encara no completa. Només van poder participar 160 minyones i minyons, davant d’un públic de 200 persones, que van haver de presenciar assegudes la presentació. Tampoc es van poder fer els castells als quals la colla de la camisa malva ens té acostumades, només construccions de 7, d’acord amb les indicacions establertes per la vigilància covid. De totes maneres, la diada va ser viscuda com una de les més grans i així ho demostraren l’emoció, entusiasme i alegria de colla i espectadores, que malgrat les ganes, no van poder fer pinya.

El 4d7 de Minyons. Foto: Minyons

Els minyons obriren l’actuació amb un 3 de 7, seguit d’un 5 de 7. A la tercera ronda descarregaren el 4 de 7 amb el pilar, i tancaren les rondes de castells amb un 4 de 7. Per acabar la diada, 2 pilars de 5 simultanis i 3 pilars de 4 també simultanis.

La propera actuació dels malves serà el dia 12 d’octubre al migdia a Caldes de Montbui juntament amb la colla local els Castellers de Caldes.

Related Articles

Deixa un comentari