La colla Minyons de Terrassa descarrega el primer pilar de 6 de la temporada

No Comment
Un pilar de 6 matiner de Minyons no pot més que anunciar fites grans per aquesta temporada. Endavant Minyons! Foto: @Minyons

Els Minyons de Terrassa han actuat aquest cap de setmana a la Culturassa, dissabte a la tarda i a Can Jorba diumenge al migdia.

L’actuació de Can Jorba aquest migdia ha vist el que ha estat el primer pilar de 6 de la temporada 2023 per arrodonir una diada en que els malves han començat amb dos pilars de 4 de dol i ha continuat amb els dos castells bàsics de 8, primer el 3 de 8 i després el 4 de 8 i el 5 de 7. Han tancat l’actuació, després del pilar de 6 amb tres pilars de 4. En el cas de l’actuació a la Culturassa, dissabte a la tarda a la Plaça Lluís Companys els malves van començar l’actuació amb el 4 de 8, el 3 de 8 i el 5 de 7. Van tancar la diada amb el pilar de 5.

La propera actuació dels Minyons serà el proper diumenge 23 d’abril al migdia a la plaça Vella en motiu de la Diada de Sant Jordi.

El 4 de 8 a Can Jorba (Portal de l’Àngel de Barcelona). Foto: @Minyons

Sobre els Minyons de Terrassa

Els Minyons de Terrassa són una colla castellera fundada l’any 1979 que al llarg dels seus gairebé 44 anys d’història ha aconseguit les màximes fites castelleres com són el 4 de 10 amb folre i manilles, el 3 de 10 amb folre i manilles o el 4 de 9 sense folre. El color distintiu de la seva camisa és el malva.

En els dies més importants com són la Festa Major de Terrassa (primer diumenge després de Sant Pere) o la Diada de la Colla (tercer cap de setmana de novembre) poden arribar a congregar fins a un miler de castellers de tota edat, sexe o condició física o social per a l’execució dels seus castells.

Related Articles

Deixa un comentari