La Coordinadora de Cultura Popular anima a tocar l’Estapera aquest dissabte des de balcons i terrasses

No Comment

Aquest cap de setmana estava prevista la celebració de la Culturassa, la festa anual de colles i grups locals, organitzada per la Coordinadora de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa. Òbviament, la Culturassa no es durà a terme a causa del confinament provocat per la Covid-19.

Tot i això, i davant d’aquesta realitat, la Coordinadora afirma que vol aportar “el seu recurs més preuat: un bocí de cultura”. Per això animen a totes les colles locals a tocar l’Estapera, demà dissabte 28 de març a les 12 del migdia, des de finestres, balcons i terrats. També hi ha l’opció de posar gravacions de la cançó i ballar-la.

Des de la Coordinadora s’anima a fer servir el hashtag #culturassaconfitada a les xarxes socials.  Tocant i ballant plegats ens disposem a animar un xic la ciutat i farem un petit tast de la festa. A la vegada, la Coordinadora de Cultura Popular de Terrassa espera celebrar més endavant la Culturassa tal com cal.

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Aneu escalfant motors. Enguany la Culturassa la farem desde casa. #culturassaconfitada Graveu-vos i etiqueteu-nos! SOM-HI.

Una publicación compartida de Coordinadora cultura terrassa (@culturapopulartrs) el

Related Articles

Deixa un comentari