La fusió musical d’Alba Marbà als Amics

No Comment
Foto: CEDIDA Foto: CEDIDA

Aquest dijous, 22 de gener (22:30h, Cafè-bar Amics de les Arts) l’artista solsonina Alba Marbà oferirà el seu primer concert als escenaris egarencs oferint tot un gran repertori de les cançons que formaran part del disc que està enregistrant aquests dies.

El projecte personal d’Alba Marbà és el resultat de la combinació dels rols de compositora, cantant, intèrpret, teclista i percussionista que li permeten jugar amb estils tan oposats, i a la vegada tan complementaris, com són el reggae, el pop, el soul, el jazz i el flamenc, o fins i tot salsa, ritmes llatins i afrocubans, funky i rumba. Les seves cançons ens parlen de temes socials o, simplement, narren històries, evoquen sentiments o comparteixen emocions.

Influïda per artistes com India Arie, Bob Marley, Lauryn Hill, Ben Harper, Tania Maria, Stevie Wonder, Ayo, Bruno Mars o Michael Jackson, entre d’altres, un dels punts forts són els seus directes. En ells, es permet crear complicitats amb el públic tot transmetent grans dosis d’energia positiva. En definitiva, música per sembrar nous i millors camins, música per canviar el món.

Aquestes darreres setmanes està immersa en la composició i enregistrament de les seves cançons que properament formaran part del seu primer disc.

És freqüent que l’Alba Marbà col·labori amb altres músics, entre els quals Irie Souljah, Damià Olivella, Laia Vehí o Pepe Bao Group. A més, ha posat veu en algunes cançons del darrer disc d’Albert Alabedra (flamenc-jazz-fusió) enregistrat a TCY STUDIOS de Nova York, ha col.laborat en els projectes de Pepe Bao i Nacho Lesco, ha participat al Viñarock 2012 amb O’Funkillo i ha estat pianista i corista del grup Buritaca (fusió i world music) de Barcelona en una gira europea.

El concert és gratuït amb taquilla inversa on l’espectador és qui decideix el preu de l’entrada després d’haver gaudit de l’espectacle. Es tracta d’un exercici de responsabilitat i maduresa per part de l’espectador per ajudar al músic a tirar endavant i a la sala per tal de mantenir la programació de concerts.

Related Articles

Deixa un comentari