‘La mort de Guillem’ es projecta dimarts 29 de setembre al Cinema Catalunya

No Comment

Òmnium i la Federació Llull porten la pel·lícula ‘La mort de Guillem’ a una trentena de localitats dels Països Catalans.


La Federació Llull, formada per Òmnium Cultural, Acció Cultural del País Valencià i l’Obra Cultural Balear porten arreu dels Països Catalans la pel·lícula ‘La mort de Guillem’ dirigida per Carlos Marqués-Marcet. La Federació ha donat suport al mecenatge dins la campanya ‘La lluita continua’ i vol fer arribar la pel·lícula arreu del país per denunciar la impunitat de l’extrema dreta, i reivindicar així la històrica lluita antifeixista i alertat sobre l’auge de la xenofòbia i el racisme.

A Terrassa, la pel·lícula arriba de la mà d’Òmnium Terrassa i el programa de Memòria democràtica de l’Ajuntament de Terrassa. Es projectarà dimarts 29 de setembre al Cinema Catalunya de Terrassa (Carrer Sant Pere, 9) a les set de la tarda.

A causa de la covid-19 i per no superar l’aforament establert, és necessària la inscripció prèvia al formulari que es pot trobar a la web d’Òmnium Terrassa (omnium.cat/terrassa). Caldrà portar mascareta i seguir les mesures de seguretat sanitàries.

La mort de Guillem, Terrassa post

Related Articles

Deixa un comentari